Antena Căutare

Opt răniți, după ce un microbuz s-a răsturnat în Constanța! Totul s-a petrecut după explozia unui cauciuc

Opt persoane au fost rănite,  între care trei persoane transportate de urgență la spital, în urma unui accident produs în Constanța, unde un microbuz s-a răsturnat după explozia unui cauciuc. 

Opt persoane au fost rănite, între care trei persoane transportate de urgență la spital, în urma unui accident produs în Constanța, unde un microbuz s-a răsturnat după explozia unui cauciuc.

Potrivit poliţiştilor constănţeni, un microbuz care se deplasa vineri seară pe DN 38, la ieşire din localitatea Topraisar, ar fi avut o explozie la unul dintre pneuri şi s-a răsturnat.

În microbuz se aflau opt persoane, iar în zonă s-au deplasat imediat trei echipaje SMURD şi trei echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă, potrivit Mediafax.

Trei dintre răniţi au fost transportaţi la spital, starea lor fiind stabilă.

Celelalte cinci persoane aflate în vehicul au suferit contuzii şi au primit îngrijiri la faţa locului, refuzând transportul la spital.

Acum, oamenii legii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările în care s-a petrecut accidentul.

Sandra Stoicescu a fost binecuvântată de Papa Francisc: "Mi-a venit să plâng când o fetiță a venit la mine și mi-a ... Rugăciunea de suflet a lui Papa Francisc, învățată de la bunica sa: ”Mi-a marcat drumul credinței”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x