Antena Căutare

Ora de iarnă 2018. Cum afectează schimbarea orei transportul CFR Călători

Ora de iarnă 2018. Cum afectează schimbarea orei transportul CFR Călători

Ora de iarnă 2018. Cum afectează schimbarea orei transportul CFR Călători
Ora de iarnă 2018 | rador.ro

În noaptea de 27 spre 28 octombrie România va trece la ora de iarnă, dând ceasurile cu o oră înapoi. Astfel ora 04:00 va deveni ora 03:00. Asta înseamnă că vom dormi mai mult și se va înnopta mai devreme.

Treptat va trebui să ne reacomodăm cu condițiile de iarnă. Specialiștii spun că această perioadă de trecere la ora de iarnă ne poate afecta și acomodarea poate dura o săptămână. Ar trebui să ne culcăm cu o oră mai devreme decât înainte pentru a nu fi afectați psihic de trezitul devreme, când afară este încă noapte.

CFR Călători îi informează pe români despre activitățiile lor de transport în următoarea perioadă. Din 28 octombrie 2018, CFR va trece la ora Europei Orientale. Oficialii spun că trecerea la ora de iarnă nu modifică mersul trenurilor în vigoare.

În noaptea de 27 spre 28 octombrie, trenurile care pleacă din stațiile de formare după ora 04:00 vor pleca la orele stabilite de Mersul trenurilor în vigoare. Astfel, se va respecta ora Europei Orientale. CFR indică faptul că trenurile ce se află în circulație după ora 04:00 vor opri în stațiile stabilite, staționând până la ora de plecare din orarul în vigoare.

Totodată, CFR va respecta noua oră a Europei Orientale. Între stațiile de frontieră cu Ungaria, Republica Moldova, Ucraina, Serbia și Bulgaria, trenurile își vor face traseele după orele afișate în Mersul trenurilor în vigoare.

Sursă foto: rador.ro

BREAKING NEWS. Celebrul seismolog Vergil Hancu, dat dispărut!... Incident GRAV în Hunedoara! Un bărbat a fost ÎMPUȘCAT...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x