Antena Căutare

Oradea: O mama si bebelusul ei, morti intr-un grav accident de circulatie

Intr-un moment de cumplita neatentie o mama si-a luat cu ea in mormant baietelul. Aflata la volan, femeia s-a intors sa se uite la copil. A pierdut, insa, controlul masinii, a intrat pe contrasens si s-a oprit sub rotile unui tir, pe soseaua de centura din Oradea. Femeia se intorcea de la cumparaturi pentru petrecerea fiului sau care ar fi implinit peste trei zile un an

Roxana avea 25 de ani. A murit pe loc. La fel si baietelul ei de nici un an. Femeia se intorcea in graba spre de casa de la cumparaturi, putin dupa lasarea intunericului. Peste trei zile, copilul ei, Elias, implinea un an si se pregateau de petrecere. O clipa de neatentie a ingropat totul.

Roxana era absolventa a unei universitati americane. Intoarsa in tara, l-a cunoscut pe Cristi, care i-a devenit sot in urma cu doi ani. In noiembrie, anul trecut s-a nascut Elias, baietelul pe care urmau sa-l sarbatoreasca peste cateva zile.

"Am pierdut doi ingeri in aceasta noapte", scria, la cateva ore dupa accident, sotul indurerat pe o retea de socializare.

O bomba pe roti ce tocmai intrase in tara pe la vama Bors. Incarcat cu 16 tone de combustibil, tirul a tarat masina femeii peste 50 de metri pe sosea. Abia dupa trei ore au reusit echipele de la descacerare sa scoata masina de sub rotile tirului.

Un carucior aruncat pe sosea si bucati din tabla masinii mai amintesc ca acolo a avut loc o tragedie. Sotul Roxanei va veni in tara sa-si ingroape familia.

Parintii Roxanei vor veni si ei, din America sa-si ingroape fata si nepotul.

Fostul director al Postei, condamnat la 6 ani de inchisoare... Elevul unei scoli din Constanta a "venit" la cursuri in coma alcoolica...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x