Oraș subteran cu efecte miraculoase, chiar în România! Cum arată locul

 

Există un loc din România despre care se spune că ar fi o adevărată oază de sănătate! Turiștii din întreaga lume vine aici pentru a-și vindeca probleme medicale grave! În plus, decorul pare desprins parcă dintr-o altă lume!

Aşa se ajunge în inima muntelui! Printr-un tunel lung de peste 1.000 de metri şi coborând mai bine de 200 de trepte. Turiştii găsesc acolo o altfel de lume!

Oraşul subteran se întinde pe 1300 de metri pătraţi. Turiştii au parte de tot confortul: baze de tratament, restaurante, biliard, bibliotecă şi chiar.internet! Iar copii nu au cum să se plictisească.

 

Salina Praid este un adevărat refugiu împotriva caniculei, şi asta pentru că temperaturile nu sar de 16 grade. Este locul perfect pentru relaxare, dar mai ales pentru sănătate. Aerul este renumit pentru tratarea astmului sau bronşitei.

În această perioadă, aproape 3000 de oameni trec, zilnic, pragul salinei. Anul trecut, la Salina Praid au fost peste o jumătate de milion de vizitatori.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe