Căutare Live

Orașele din România unde coronavirusul a afectat cei mai mulți oameni în ultimele 24 de ore. Bilanțul a crescut îngrijorător de mult

Municipiul Bucureşti (167), judeţul Dâmboviţa (131) şi judeţul Argeş (129) sunt zonele cu cele mai multe cazuri nou confirmate de coronavirus faţă de ultima raportare, informează, luni, Grupul de Comunicare Strategică (GCS).

Orașele din România unde coronavirusul a afectat cei mai mulți oameni în ultimele 24 de ore. Bilanțul a crescut îngrijorător de multJudeţele cu cele mai puţine cazuri nou confirmate sunt: Călăraşi (1), Vaslui (1), Gorj (1) şi Bistriţa-Năsăud (2).

Grupul de Comunicare Strategică (GCS) transmite luni că 1.104 cazuri noi de persoane infectate cu coronavirus au fost înregistrate, faţă de ultima raportare, în urma testelor efectuate la nivel naţional.

Acestea sunt cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv, precizează GCS.

Orban, anunț neașteptat! O nouă măsură privind purtarea măștii ar putea fi impusă. "Spațiile deschise, dar aglomerate sunt un pericol"


De asemenea, nu există raportări pentru cinci judeţe.

Distribuţia pe judeţe a cazurilor noi este următoarea:

* Alba - 11
* Arad - 10
* Argeş - 129
* Bacău - 30
* Bihor - 26
* Bistriţa-Năsăud - 2
* Botoşani - 6
* Braşov - 108
* Brăila - 30
* Buzău - 26
* Caraş-Severin -
* Călăraşi - 1
* Cluj - 62
* Constanţa - 13
* Covasna -
* Dâmboviţa - 131
* Dolj - 34
* Galaţi - 22
* Giurgiu - 9
* Gorj - 1
* Harghita - 4
* Hunedoara - 9
* Ialomiţa - 4
* Iaşi - 14
* Ilfov - 13
* Maramureş - 10
* Mehedinţi - 10
* Mureş - 4
* Neamţ - 8
* Olt - 19
* Prahova - 120
* Satu Mare -
* Sălaj -
* Sibiu - 8
* Suceava - 12
* Teleorman - 4
* Timiş - 19
* Tulcea -
* Vaslui - 1
* Vâlcea - 6
* Vrancea - 21
* Bucureşti - 167


Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Fă ce zice popa, nu ce face popa! Alertă în Buzău, după ce trei preoţi sunt infectați cu Covid-19...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri