Antena Căutare

Orașul cu UN SINGUR ELEV la BAC! "Aspirantul" a fost păzit de trei poliţişti, cinci profesori şi două asistente

E "grele" cu Bacalaureatul. Examenul maturității nu pare să mai fie ce a fost odată, iar asta o demonstrează elevii (unde e cazul să vorbim la plural) an de an.

E "grele" cu Bacalaureatul. Examenul maturității nu pare să mai fie ce a fost odată, iar asta o demonstrează elevii (unde e cazul să vorbim la plural) an de an.

Un caz cu totul inedit s-a petrecut la Centrul de Bacalaureat “Brediceanu” din Lugoj. Marți -a dat proba de limbă maternă pentru absolvenţii care nu au trecut examenul maturităţii în prima sesiune.

La examen s-a prezentat însă un singur elev, Robert Seracin. Totuşi, cadrele care deservesc zilnic procesul de examinare nu au avut de ales şi au trebuit să se prezinte la serviciu, relatează redesteptarea.ro.

Este vorba de cei trei poliţişti care asigură ordinea şi liniştea în apropierea centrului de examen. Apoi, la fiecare probă sănătatea elevilor este asigurată de două asistente medicale, care şi astăzi au fost prezente la datorie.

Întreaga comisie de bacalaureat, care face naveta de la Timişoara, a trebuit să fie şi ea la posturi. Elevul a fost vegheat de două cadre în sală, un supraveghetor s-a aflat pe coridor, iar altul la poartă. Aceştia au fost la rândul susţinuţi de alte cadre didactice.

“Şi nouă ni s-a părut un caz inedit, însă s-a respectat întrutotul regulamentul de organizare a bacalaureatului şi nu are importanţă dacă este un candidat sau sunt 100 de candidaţi”, a declarat Liviu Groapă, directorul Colegiului Tehnic “Ion I.C. Brătianu” din Timişoara, potrivit sursei citate.

De copiat, nu putea fi vorba, patru ochi fiind tot timpul ţintiţi asupra unui singur elev plus camerele video care au fost şi ele pornite, astfel că examenul s-a desfăşurat fără incidente.

Se va odihni pe pământ românesc. Dinu Patriciu va fi înmormântat sâmbătă la cimitirul Bellu... Povestea uluitoare a băiețelului care NU TRANSPIRĂ NICIODATĂ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x