Antena Căutare

Dezastru în prag de Sărbători! Orașul din România fără căldură, apă caldă și transport în comun

În prag de Sărbători, orașul Constanța pare întors în timp, în urmă cu 30 de ani. Orașul nu are agent termic de câteva zile, iar pe 20 decembrie șoferii de la compania de transport în comun au refuza să iasă pe traseu.

Dezastru în prag de Sărbători! Orașul din România fără căldură, apă caldă și transport în comun
Dezastru în prag de Sărbători! Orașul din România fără căldură, apă caldă și transport în comun

Timp de mai multe zile abonații RADET nu au avut căldură și apă caldă, iar vineri, 20 decembrie, constănțenii au rămas uimiți în momenul în care au observat că nu au cu ce ajunge la muncă deoarece șoferii CT Bus au făcut grevă.

„Electrocentrale SA aduce la cunoştinţa constănţenilor că a înregistrat o avarie a instalaţiei de producere a energiei termice, survenită în incinta CET Palas şi a fost nevoită să sisteze furnizarea agentului termic sub formă de apă fierbinte şi căldură către toţi consumatorii racordaţi la sistemul de termoficare al municipiului Constanţa. ”

În timpul manevrelor de umplere a instalație a apărut o averie, iar în timpul nopții, echipele de intervenție au lucrat pentru remedierea problemei. Reluarea livrării agentului termic a fost pe etape, în unele zone ale orașului

Vineri, 20 decembrie, CT Bus a transmis că din cauza refuzului conducătorilor auto de a ieşi pe trasee, nu poate asigura transportul în comun în municipiul Constanţa. „Conducerea CT Bus SA a avut pe parcursul zilei de ieri şi în această dimineaţă mai multe runde de discuţii cu reprezentanţii conducătorilor auto însă aceştia refuză în continuare să se întoarcă la lucru.Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi sperăm că activitatea va fi reluată în cel mai scurt timp”, se arată în comunicatul CT BUS.

Făgădău, despre greva de la compania de transport: Voi depune plângere penală şi voi cere răspunderea în solidar a tutur... Fiul lui Gheorghe Dincă nu scapă nepedepsit după ce a agresat doi jurnaliști în fața CNA. Cum va fi pedepsit Daniel Dinc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x