Căutare Live

Orban, în debutul campaniei ”Românii plantează: O pădure cât o ţară: Codrul e frate cu românul. Să arătăm că şi românul e frate cu codrul, să refacem pădurile României peste tot unde este nevoie

Premierul Ludovic Orban a afirmat, vineri, la debutul campaniei de împădurire ”Românii plantează: O pădure cât o ţară”, din judeţul Dâmboviţa, că dacă codrul este frate cu românul, atunci şi românul să arate că este frate cu codrul şi să fie refăcute pădurile României peste tot unde este nevoie.

“Codrul e frate cu românul zice o veche vorbă, să aratăm că şi românul e frate cu codrul, să refacem pădurile României peste tot unde este nevoie, peste tot unde există risc de afectare a mediului, a solului, a aerului, astfel încât să asigurăm un viitor cert pentru copiii noştri, pentru nepoţii noştri”, a declarat Orban.

El spune că fiecare român trebuie să se implice în această campanie de împădurire.

“Nu e suficient numai noi să ne implicăm în această campanie, prezenţa noastră aici este un semnal clar de implicare a oricărui român care are o conştiinţă şi care ţine la o ţară frumoasă, o ţară cu pădure cât mai dezvoltată să pună umărul la această campanie şi să contribuie pentru ca o suprafaţă cât mai mare a României să poată să devină împădurită”, a mai afirmat premierul.

Ludovic Orban i-a mulţumit preşedintelui Klaus Iohannis pentru înaltul patronaj acordat acestei campanii de împăduriri şi pentru preocuparea pe care o are pentru problemele de mediu.

Apoi, Ludovic Orban a plantat un copac, acelaşi lucru fiind făcut şi de preşedintele Iohannis.

În cadrul campaniei, care a debutat în judeţul Dâmboviţa, peste 2.500 de păduri vor fi plantate ”de la zero”, iar în 7.000 se vor face completări.

Sursa : news.ro

Klaus Iohannis a plantat un copac în judeţul Dâmboviţa: Pădurea trebuie protejată. Este inadmisibil ca în secolul XXI să... Avalanşă în Munţii Făgăraş, două persoane fiind surprinse...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri