Antena Căutare

Orban, întâlnire cu reprezentanții jocurilor de noroc: Când se vor redeschide casele de pariuri sportive și cazinourile

Premierul Ludovic Orban a avut astazi, la Palatul Victoria, consultări cu reprezentanții industriei jocurilor de noroc, în contextul măsurilor pe care Guvernul va continua să le ia pentru limitarea efectelor în plan economic și social ale crizei coronavirus.

Orban, întâlnire cu reprezentanții jocurilor de noroc: Când se vor redeschide casele de pariuri sportive și cazinourile
Orban, întâlnire cu reprezentanții jocurilor de noroc: Când se vor redeschide casele de pariuri sportive și cazinourile

Şeful Executivului a avut, joi, consultări cu reprezentanţii industriei jocurilor de noroc, în contextul măsurilor pe care Guvernul va continua să le ia pentru limitarea efectelor în plan economic şi social ale crizei coronavirus.


"Reprezentanţii industriei de profil au solicitat menţinerea, pe perioada stării de alertă, a măsurilor de sprijin pentru acest sector. Prim-ministrul a dat asigurări că Guvernul va analiza propunerile înaintate şi a afirmat că redeschiderea activităţii jocurilor de noroc va fi posibilă în anumite condiţii sanitare şi în funcţie de evoluţia crizei epidemiologice", se arată în postare.

Ce reguli stricte vor trebui să respecte jucătorii

Reguli noi, pentru jucătorii de păcănele

În primul rând, pariorii vor purta măști de protecție, iar jucătorii la păcănele nu se vor mai putea mișca când vor și cum vor, de la un aparat, la altul.

„Între aparate va fi montat plexiglas. Este mobil și în funcție de unde joacă clienții la aparate se va extrage și se va monta la un alt aparat. Sunt clienți care joacă la două aparate sau la trei aparate. Iei plexicul, pune plexicul... Nu mai e frumusețea aia a jocului care era înainte de condițiile astea restrictive. Plus mască, plus tot timpul trebuie aparatele dezinfectate.

De câte ori se ridică un client de la aparat, trebuie dezinfectat aparatul. Altul vrea să joace, trebuie să aștepte până se dezinfectează. Nu văd cum își va reveni, în condițiile astea restrictive, industria pe termen scurt sau mediu!", a explicat Sorin Constantinescu, consilierul guvernamental în domeniul jocurilor de noroc, potrivit digi24.ro.

Totuși, operatorii statului plătesc anual, pentru fiecare aparat, 4.000 de euro. Taxele CASINO sunt percepute însă anticipat, iar din cauza inactivității din ultimele luni, patronatul estimează că 30% din operatorii care au închis în martie vor rămâne închiși.

Ce reguli vor trebui să respecte jucătorii, în casele de pariuri sportive și în agențiile loteriei

În primul rând, cei care prezintă simptome de infecție respiratorie nu vor avea acces în agențiile loteriei și nici în sălile caselor de pariuri sportive.

În casele de pariuri sportive, la ghișee, între casier și jucători, vor fi montate panouri de plexiglas.

Continuarea ---------> Când se vor redeschide casele de pariuri sportive și cazinourile. Ce reguli stricte vor trebui să respecte jucătorii

Iohannis anunță ce se va întâmpla cu Evaluarea Națională: "a apărut o problemă". Sunt vizați elevii bolnavi... Vei fi surprins, au și tichete de masă! Ce salariu vor primi muncitorii din Sri Lanka care au fost alungați de români. A...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x