Antena Căutare

Orban, întrebat când vor fi reluate toate toate activităţile economice: În cel mai scurt timp posibil/ La 1 iulie sau 15 iulie, probabil că vor mai rămâne foarte puţine restricţii

Premierul Ludovic Orban a afirmat, joi, la Craiova, că se încearcă redeschiderea tuturor activităţilor economice în cel mai scurt timp posibil, la 1 sau 15 iulie urmând a rămâne foarte puţine restricţii.

Premierul Ludovic Orban a fost întrebat, joi, la Craiova, când vor fi redeschise toate activităţle economice şi a răspuns: ”În cel mai scurt timp posibil. Că va fi la 1 iulie, la 15 iulie...vom elimina toate restricţiile care vizează activiţătile economice. Probabil că vor mai rămâne foarte puţine”.

Premierul a explicat că obiectivul principal este nu numai redeschiderea activităţilor, ci şi reclădirea economiei.

”Ca atare, obiectivul nostru este nu numai să repornească economia, ci să contribuim printr-un program economic extrem de serios la o reclădire a economiei, la dezvoltarea de noi companii, la dezvoltarea în dmenii unde există oportunitatel, la fructificarea tuturor situaţiilor inclusiv pe piaţa europeană şi pieţele internaţionale pentru a putea dezbolta domeniile de actvitate ăn care România poate fi competitivă”, a mai declarat Orban.

Autorităţle au anunţat că, din 15 mai când se trece la starea de alertă, o parte a activităţilor economice vor fi redeschise, dar nu toate. Ridicarea restricţiilor se va face gradual, în paşi de 2 săptămâni, entru a fi evaluat impactul epidemiologic.

Sursa : news.ro

Studentul la medicină care ajută GRATUIT copii cu matematica: "Materia este multă pentru ei. Vin cu un ajutor pentr... Horoscop 8 mai 2020. Momente de cumpănă pentru Scorpioni. Trebuie să stea în umbră pentru a nu crea o neînțelegere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x