Oamenii de știință, descoperirea momentului despre coronavirus. În ce ordine apar simptomele infecției cu COVID-19: ”Poate ajuta oamenii să ceară ajutor imediat!”

Numărul infecțiilor cu noul coronavirus crește de la o zi la alta în toate colțurile lumii. În același timp, însă, oamenii de știință au făcut o nouă descoeprire, ei reușind să stabilească ordinea în care apar simptomele infecției cu virusul SARS-COV-2. 

Oamenii de știință, descoperirea momentului despre coronavirus. În ce ordine apar simptomele infecției cu COVID-19: ”Poate ajuta oamenii să ceară ajutor imediat!”

Hepta.ro

Potrivit unui studiu realizat de oamenii de știință americani, ordinea apariției și manifestării simptomelor infecției cu virusul SARS-COV-2 este deosebit de importantă, întrucât ar putea ajuta persoanele infectate să se izoleze și să ceară ajutorul medicilor în timp util.

Astfel, infecția cu noul coronavirus se manifestă inițial prin tuse și febră, după care pot să apară dureri musculare, greață și chiar tulburări intestinale (diaree, dureri de stomac), potrivit Daily Express.

România a depășit 70.000 de cazuri de coronavirus. Aproape 3.000 de persoane au murit în urma infecției cu COVID-19 și 479 sunt la ATI

Cercetătorii americani spun că dacă toți pacienții ar cunoaște ordinea apariției simptomelor s-ar putea trata mai ușor și ar preveni mai repede răspândirea bolii.

„Ţinând cont de faptul că există acum abordări mai eficiente pentru tratarea COVID-19, detectarea precoce a simptomelor în rândul pacienţilor poate scurta durata spitalizării”, subliniază oamenii de știință, potrivit studiului ce a fost publicat în ”Frontiers in Public Health”.

Un nou simptom COVID-19 dă peste cap recomandările medicilor: „Se transmite și așa! Masca nu este suficientă”

17 august, ziua în care numărul pacienților vindecați a fost mai mare decât al cazurilor noi

Numărul pacienților declarați vindecați ieri, la nivel global, 227.243, a fost mai mare decât numărul cazurilor noi.

Totuși, numărul persoanelor infectate cu noul coronavirus se ridică la peste 21, 5 milioane la nivel mondial. Dintre acestea, 773, 122 și-au pierdut viețile, iar 14.565.251 au fost declarate vindecate.

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri