Antena Căutare

Oamenii de știință, descoperirea momentului despre coronavirus. În ce ordine apar simptomele infecției cu COVID-19: ”Poate ajuta oamenii să ceară ajutor imediat!”

Numărul infecțiilor cu noul coronavirus crește de la o zi la alta în toate colțurile lumii. În același timp, însă, oamenii de știință au făcut o nouă descoeprire, ei reușind să stabilească ordinea în care apar simptomele infecției cu virusul SARS-COV-2. 

Oamenii de știință, descoperirea momentului despre coronavirus. În ce ordine apar simptomele infecției cu COVID-19: ”Poate ajuta oamenii să ceară ajutor imediat!”

Hepta.ro

Potrivit unui studiu realizat de oamenii de știință americani, ordinea apariției și manifestării simptomelor infecției cu virusul SARS-COV-2 este deosebit de importantă, întrucât ar putea ajuta persoanele infectate să se izoleze și să ceară ajutorul medicilor în timp util.

Astfel, infecția cu noul coronavirus se manifestă inițial prin tuse și febră, după care pot să apară dureri musculare, greață și chiar tulburări intestinale (diaree, dureri de stomac), potrivit Daily Express.

România a depășit 70.000 de cazuri de coronavirus. Aproape 3.000 de persoane au murit în urma infecției cu COVID-19 și 479 sunt la ATI

Cercetătorii americani spun că dacă toți pacienții ar cunoaște ordinea apariției simptomelor s-ar putea trata mai ușor și ar preveni mai repede răspândirea bolii.

„Ţinând cont de faptul că există acum abordări mai eficiente pentru tratarea COVID-19, detectarea precoce a simptomelor în rândul pacienţilor poate scurta durata spitalizării”, subliniază oamenii de știință, potrivit studiului ce a fost publicat în ”Frontiers in Public Health”.

Un nou simptom COVID-19 dă peste cap recomandările medicilor: „Se transmite și așa! Masca nu este suficientă”

17 august, ziua în care numărul pacienților vindecați a fost mai mare decât al cazurilor noi

Numărul pacienților declarați vindecați ieri, la nivel global, 227.243, a fost mai mare decât numărul cazurilor noi.

Totuși, numărul persoanelor infectate cu noul coronavirus se ridică la peste 21, 5 milioane la nivel mondial. Dintre acestea, 773, 122 și-au pierdut viețile, iar 14.565.251 au fost declarate vindecate.

Când a apărut, de fapt, noul coronavirus. Oamenii de știință, o nouă teorie: ”Am reconsiderat tot ce știm despre pandemi... Scandal monstru în parcarea unui supermarket. Momentul în care un client e bătut cu bestialitate de un agent de pază...
Luna Plină în Balanță. Ce schimbări aduce pentru nativi în aprilie 2023
Luna Plină în Balanță aduce multe schimbări pentru nativii în zodiac. Aprilie va veni cu...
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023. Taurii se gândesc la vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023 aduce vești bune pentru nativii din zodia Taurului. Aceștia...
Parteneri
Zodii care vor simți regret pe data de 2 aprilie 2023. Nativii care se vor confrunta cu emoții puternice
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x