Antena Căutare

Ministrul Educației vrea să elimine orele de sport pentru acești elevi! Cu ce vor fi înlocuite! 

Ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, vrea ca orele de Educație Fizică predate de profesori de specialitate la clasa pregătitoare, clasa întâi și clasa a doua să fie eliminate. 

Ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, vrea ca orele de Educație Fizică predate de profesori de specialitate la clasa pregătitoare, clasa întâi și clasa a doua să fie eliminate.

Potrivit unui proiect, orele de Educație Fizică ar urma să fie înlocuite cu același număr de ore din disciplina ”Joc și mișcare”.

Astfel, potrivit edupedu.ro, Ecaterina Andronescu vrea să dispară cele cinci ore de Educație fizică predate de profesori de Sport (toate cele două ore de la clasa pregătitoare, toate cele două ore de la clasa I și o oră de la clasa a II-a). Aceste ore ar urma, însă, să fie transferate la materia ”Joc și mișcare”, predată de învățătoare. Astfel, vor dispărea jumătate dintre normele de sport pe care profesorii de Educație fizică le au în prezent în învățământul primar.

Aceste măsuri ar fi luate din dorința ministrului Educației de a face economie la buget, întrucât în cazul în care orele vor fi predate de învățător, dar norma acestuia nu va depăși 18 ore, cadrul didactic nu va fi plătit în plus. Ba mai mult, profesorii de sport care vor rămâne fără orele de sport vor primi, evident, bani mai puțini.

Pulpe de pui, dezghețate în stradă, de angajatul unui restaurant! Tânărul, surprins în timp ce trântea cutia cu carne de... Apar noi informații despre fratele lui Mirel Rădoi! Ce se întâmplă acum cu bărbatul care s-a aruncat de la etajul patru...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x