Antena Căutare

Ore mai scurte pentru elevi, în zilele următoare. Motivul este uimitor!

Frig este şi în tot oraşul Bacău! Afară, dar şi în case. O avarie la una dintre ţevile care alimentează cu căldură mai multe puncte termice a lăsat locuitorii să îngheţe în locuinţe toată noaptea. Afectaţi sunt şi elevii. Inspectoratul a luat măsuri şi a redus durata cursurilor.

Frig este şi în tot oraşul Bacău! Afară, dar şi în case. O avarie la una dintre ţevile care alimentează cu căldură mai multe puncte termice a lăsat locuitorii să îngheţe în locuinţe toată noaptea. Afectaţi sunt şi elevii, asta pentru că Inspectoratul Școlar Județean a luat măsuri şi a redus durata cursurilor.

Încă de ieri dimineaţă de când a fost oprită căldura muncitorii au ieşit pe teren. Trebuiau să afle care este conducta avariată. În încercarea de a o găsi, au spart mai multe ţevi, însă fără rezultat. Nimeni nu a schimbat ţevile de aproape 40 de ani. Acum, ca să nu doarmă toată noaptea în frig, locuitorii improvizează. Tot ca acum 40 de ani.

Peste 6.000 de apartamente şi 15 şcoli au de suferit. Inspectoratul Şcolar a decis să reducă orele de la 50 la 40 de minute într-una din ele. Autorităţile au anunţat printr-un comunicat de presă că până astăzi la ora 20 vor rezolva situaţia.

E oficial! Elevii vor avea gratuitate la transportul în comun, în București! Ce altă categorie de români nu va mai scoat... Ultimă oră: Incendiu puternic la etajul șapte al unui bloc din București! O persoană, găsită moartă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x