Antena Căutare

OMS, anunț devastator! Omenirea nu scapă de coronavirus: "Ce e mai rău abia acum vine"

Organizația Mondială a Sănătății vine, din nou, cu un avertisment dur cu privire la modul de gestionare a pandemiei de coronavirus. Potrivit reprezentanților OMS, virusul este departe de a fi înlăturat și, de fapt, "ce e mai rău de abia acum vine".

OMS, anunț devastator!  Omenirea nu scapă de coronavirus: "Ce e mai rău abia acum vine" Galerie
Omenirea nu scapă de coronavirus | Hepta

Pandemia de COVID-19 este "departe de a se fi încheiat" şi "chiar se accelerează", a avertizat luni Organizaţia Mondială a Sănătăţii, cerând întregii luni să acţioneze imediat, fără a aştepta un vaccin, transmite AFP.

Șase luni de când OMS a primit primele rapoarte despre "virusul necunoscut"

"Mâine se împlinesc şase luni de când OMS a primit primele rapoarte despre un grup de cazuri de pneumonie cu cauză necunoscută, în China (...) Vrem cu toţii să se termine. Dar realitatea dură e că este departe de a se fi încheiat", a declarat directorul general al organizaţiei, Tedros Adhanom Ghebreyesus, într-o conferinţă de presă online.

Citește și: O nouă explozie a numărului de infectări în România! Aproape 400 de cazuri noi de COVID-19, descoperite în ultimele 24 de ore

Situaţia pandemiei Covid-19 în lume: bilanţul morţilor se apropie de o jumătate de milion

Bilanţul pandemiei covid-19 se aproapie de o jumătate de milion de morţi în lume, relatează AFP, care prezintă noi bilanţuri, noi măsuri, fapte marcante şi ultimele evoluţii ale pandemiei în lume.

Pandemia noului coronavirus s-a soldat cu cel puţin 498.779 de morţi în lume, potrivit unui bilanţ întocmit de AFP duminică la ora 11.00 GMT (14.00, ora României) din surse oficiale.

Pragul de zece milioane de cazuri diagnosticate în mod oficial în lume a fost depăşit - iar cel puţin 4.971.500 de persoane sunt considerate vindecate.

OMS, anunț devastator!  Omenirea nu scapă de coronavirus: "Ce e mai rău abia acum vine"

Omenirea nu scapă de coronavirus, susține OMS; Foto: Hepta

UE, NEHOTĂRÂTĂ CU PRIVIRE LA REDESCHIDEREA FRONTIERELOR

Europenii nu reuşesc să se pună de acord asupra unei liste cu ţări în care nivelul contaminării este suficient de ”sigur” pentru a permite locuitorilor acestor ţări să vină în Europa începând din iulie.

Citește și:

10.000 de morți din cauza coronavirusului, în România, la 1 octombrie. Experții, previziuni sumbre: ”Rata de dublare se va accelera înfiorător!”

O primă listă cu 15 ţări - pe care nu se află Statele Unite, Brazilia, Rusia - a fost propusă vineri seara, însă consultările între statele membre au fost prelungite până luni.

Această listă urmează să fie revizuită din două în două săptămâni.

Coronavirus România 30 iunie 2020. Live Update. O nouă explozie a numărului de infectări! Aproape 400 de cazuri noi de C... Document oficial. Măsurile impuse de la 1 iulie au fost publicate. Ce se schimbă în România, de miercuri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x