Antena Căutare

Organizatorul concursului Miss Piranda, lider contrabandist

Actiunea procurorilor DIICOT a fost posibila dupa o monitorizare speciala efectuata timp de trei luni cu sprijinul DGIPI din cadrul Ministerului de Interne.

Gruparea condusa de Paul Iova introducea tigarile de contrabanda in Romania carandu-le "cu spatele", fiecare caraus trecut illegal prin "frontiera verde" introducand 4-5 baxuri. Uneori carau baxurile de tigari si cu caruta, dar acest lucur se intampla foarte rar, spun surse judiciare. In total, conform probatoriului, au fost aduse in tara peste 500.000 de pachete de tigari, prejudiciul cauzat fiind foarte mare.

Cunoscut printre manelisti ca Ion Petrisor, Paul Iova avea conexiuni pentru a-si vinde produsul "cu amanuntul". El este cel care a organizat concursul anual "Miss Piranda", cea mai insemnata manifestare pentru cantaretii si formatiile de acompaniament din zona muzicii tiganesti de divertisment.

Audierile la DIICOT Suceava continua. La sfarsitul zilei vom vedea cate personae din cele 55 duse la parchet vor fi retinute si duse la instantta cu propunere de arestare preventiva.

Sursa: Jurnalul.ro

Tragedia din Bucegi – semne de intrebare si controverse... Somajul din Uniunea Europeana s-a mentinut la 9,6% in iunie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x