Antena Căutare

Oseminte descoperite in subsolul Colegiului National "Moise Nicoara" din Arad

Mai multe oseminte au fost descoperite, joi dupa-amiaza, in subsolul celui mai mare liceu din Arad, Colegiul National "Moise Nicoara". Descoperirea a fost facuta de catre muncitorii care lucreaza la restaurarea cladirii liceului.

Muncitorii care au descoperit oseminte - un craniu si fragmente de coaste - au sunat la 112, iar la fata locului au mers politisti de la Serviciul Criminalistic si specialisti de la Medicina Legala.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Arad, Camelia Tuduce, oasele descoperite, la prima vedere, par vechi si de natura umana.

Tuduce a spus ca provenienta oaselor va fi stabilita de catre specialistii de la Medicina Legala, urmand sa se continue ancheta in acest caz.

Cladirea in care functioneaza Colegiul National "Moise Nicoara" din municipiul Arad, considerata monument istoric, este renovata in urma unei investitii de peste 12 milioane de euro, cea mai mare parte a fondurilor fiind asigurata de Uniunea Europeana.

Aceasta a fost construita intre anii 1869 - 1873 si este monument istoric.

Unitatea de invatamant are aproape o mie de elevi si este scoala cu cele mai bune rezultate in invatamant din judet, multi dintre absolventi obtinand anual burse de studii la universitati din strainatate.

Sursa: Antena3

Foto: hahajk.com

Florin Chirculescu, seful Chirurgiei Toracice de la Universitar: Mi-e frica de cartel in Sanatate!... Ministerul Educatiei: Copiii bolnavi ar putea sa isi continue studiile chiar si in spitale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x