Antena Căutare

Sute de oameni le plâng pe Otilia si Veronica. Cele două prietene, moarte în accident, vor fi înmormântate împreună

Veronica și Otilia erau cele mai bune prietene, trăiau în Italia și obișnuiau să fie mai tot timpul împreună. Tot așa vor pleca și pe ultimul drum, în sicriele lângă care zeci de oameni s-au strâns să le plângă. Plecau în vacanță când un TIR a izbit violent mașina în care se aflau. Au murit pe loc, iar părinții au decis să le înmormânteze una lângă cealaltă.

Veronica și Otilia erau cele mai bune prietene, trăiau în Italia și obișnuiau să fie mai tot timpul împreună. Tot așa vor pleca și pe ultimul drum, în sicriele lângă care zeci de oameni s-au strâns să le plângă. Plecau în vacanță când un TIR a izbit violent mașina în care se aflau. Au murit pe loc, iar părinții au decis să le înmormânteze una lângă cealaltă.

Veronica Fili, 22 de ani, de origine italiană și Otilia Camelia Ceornodolea, în vârstă de 23 de ani, originară din România au murit într-un accident de mașină în Italia. Potrivit bzi.ro, cele două prietene locuiau la Sassuolo și joia trecută se îndreptau cu mașina spre aeroportul din Bologna pentru a călători în Spania, la Valencia, când un autovehicul de mari dimensiuni a tamponat mașina Alfa Romeo 147 în care se aflau.

În accident și-a mai pierdut viața șoferul care le ducea pe fete, iar o a patra pasageră, de 22 de ani, se află la spital cu numeroase fracturi.

Ceremonia funerară va avea loc miercuri, 12 iunie, la ora 15:00, în Catedrala San Giorgio din Sassuolo.

După ploi și inundații, România se pregătește să întâmpine primul val de caniculă. Vor fi peste 30 de grade... O persoană ar putea ingera până la cinci grame de plastic în fiecare săptămână...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x