Sute de oameni le plâng pe Otilia si Veronica. Cele două prietene, moarte în accident, vor fi înmormântate împreună

Veronica și Otilia erau cele mai bune prietene, trăiau în Italia și obișnuiau să fie mai tot timpul împreună. Tot așa vor pleca și pe ultimul drum, în sicriele lângă care zeci de oameni s-au strâns să le plângă. Plecau în vacanță când un TIR a izbit violent mașina în care se aflau. Au murit pe loc, iar părinții au decis să le înmormânteze una lângă cealaltă.

Veronica și Otilia erau cele mai bune prietene, trăiau în Italia și obișnuiau să fie mai tot timpul împreună. Tot așa vor pleca și pe ultimul drum, în sicriele lângă care zeci de oameni s-au strâns să le plângă. Plecau în vacanță când un TIR a izbit violent mașina în care se aflau. Au murit pe loc, iar părinții au decis să le înmormânteze una lângă cealaltă.

Veronica Fili, 22 de ani, de origine italiană și Otilia Camelia Ceornodolea, în vârstă de 23 de ani, originară din România au murit într-un accident de mașină în Italia. Potrivit bzi.ro, cele două prietene locuiau la Sassuolo și joia trecută se îndreptau cu mașina spre aeroportul din Bologna pentru a călători în Spania, la Valencia, când un autovehicul de mari dimensiuni a tamponat mașina Alfa Romeo 147 în care se aflau.

În accident și-a mai pierdut viața șoferul care le ducea pe fete, iar o a patra pasageră, de 22 de ani, se află la spital cu numeroase fracturi.

Ceremonia funerară va avea loc miercuri, 12 iunie, la ora 15:00, în Catedrala San Giorgio din Sassuolo.

Zodii norocoase în ziua de 21 septembrie 2021. 3 nativi care se vor bucura de reușite
Nativii se vor bucura de foarte multe surprize frumoase pe tot parcursul zilei. Se anunță o...
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021. Gemenii trebuie să aibă grijă de familie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021 spune că munca grea abia acum începe pentru Gemeni....
Parteneri
Cine sunt femeile puternice care participă la Asia Express: Drumul Împăraților. Concurentele care s-au remarcat prin forță și determinare
Cel de-al patrulea sezon al competiției Asia Express a început și aduce în prim-plan echipe determinate, formate din concurenți unul și unul. Acestea se vor întrece într-o cursă care le va testa la maximum limitele în cursa pentru marele premiu, în valoare de 30 000 Euro. În Asia Express 2021, echipele participante sunt formate din vedete competitive, dornice să iasă din zona de confort. Descoperă cine sunt femeile puternice care participă la Asia Express: Drumul Împăraților.
Catine.ro
Ultimele știri