Ovidiu Bufnilă, fost jurnalist şi purtător de cuvânt al Societăţii Ornitologice Române, a murit

Fostul jurnalist Ovidiu Neculai Bufnilă, purtător de cuvânt al Societăţii Ornitologice Române, a murit, vineri, la vârsta de 42 de ani, a anunţat organizaţia pe Facebook.

"Ne este greu să ne găsim cuvintele şi cu atât mai mult sa scriem ceva aşa cum putea să o facă el. Dar trebuie să o facem, pentru toţi cei care l-au cunoscut. Suntem nedumeriţi, şocaţi, îndureraţi şi mult mai săraci începând de ieri, când colegul şi prietenul nostru Ovidiu Bufnilă ne-a părăsit subit. Se spune că măsura oamenilor e dată de acţiunile lor şi de felul în care fac lucrurile. Ovidiu nu a făcut nimic cu jumătăţi de măsură, s-a implicat de fiecare dată în totalitate şi a fost primul „pe front”. Vivacitatea care l-a caracterizat până în ultimul moment e doar una din multele amintiri care ne vor rămâne tuturor. Drum lin, Ovidiu!", este anunţul Societăţii Ornitologice Române.

Ovidiu Bufnilă a lucrat la Radio InfoPro, ŞtirileProtv.ro şi a publicat în Dilema Veche. De şapte ani a fost purtător de cuvânt al ONG-ului. A avut numeroase intervenţii pe teme de mediu în spaţiul public.

Sursa : news.ro

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri