Antena Căutare

OZN-uri văzute de trecători pe cerul din Sibiu! Mai mulți martori au filmat totul și au arătat dovada. Care e explicația

Numeroși locuitori din Sibiu au fost uluiți atunci când au observat pe cer ceea ce părea să fie un OZN. Obiectul misterios a fost filmat, iar imaginile au devenit virale.

colaj foto cu imagini din orasul sibiu Galerie
Imaginile cu presupul OZN au stârnit un val puternic de reacții | sursa foto: Shutterstock

În utimele zile, mai mulți locuitori ai Sibiului au semnalat apariția, timp de mai multe nopți, a unor OZN-uri. Luminile bizare de pe cer au fost filmate, iar imaginile au devenit virale. Ulterior s-a aflat și care este explicația fenomenului neobișnuit.

Locuitorii din Sibiu au filmat cum pe cer au apărut, timp de câteva nopți la rând, lumini misterioase. Oamenii cred că este vorba despre OZN-uri

Mai mulți sibieni susțin faptul că au fost martorii unor fenomene neobișnuite. Atenția oamenilor a fost atrasă de niște lumini care au apărut, timp de mai multe nopți la rând, pe cer. Lumina puternică s-a mișcat treptat și martorii au decis să filmeze totul, ca să arate dovezile pe internet. Unii au dorit să afle explicații, alții au tras concluzia că este vorba despre OZN-uri.

Unul dintre cei care au observat totul a trimis pe adresa redacției oradesibiu.ro un clip video realizat în noaptea de vineri spre sâmbătă. În imagine se poate vedea obiectul misterios ce a pus pe gânduri numeroși locuitori din Sibiu.

„Erau la un moment dat mai în dreapta imaginii și s-au mișcat până în locul unde le-am prins în poză și au rămas acolo. Au apărut la ora 12 și până la 2 când am plecat au rămas tot acolo. Le-am văzut de pe panoramă. Lampioane nu puteau fi pentru că nu ar fi stat pe loc și nici drone, deci nu știu precis. Poate OZN?”, a fost mesajul transmis de cititorul care a contactat redacția sus menționată.

Pe Facebook, și alte persoane au confirmat faptul că au observat lumina neobișnuit ce a apărut deasupra orașului Sibiu. Unii au ales să considere că este vorba despre un OZN, alții au preferat să găsească o explicație cât mai logică și argumentată pentru cele observate.

Ulterior, explicația dată a infirmat varianta că ar fi vorba despre OZN-uri.

„Luminile sunt de la nocturna de la Pârtiile din Păltiniș. Pe timp de noapte, lumina de la pârtii se vede chiar și pe autostradă. Nocturna se vede mai pronunțat pentru că am investit în schimbarea proiectoarelor. Și în anii trecuți se vedea nocturna din oraaș, dar acum se vede mai bine pentru că aproape toate becurile au fost schimbate cu becuri LED”, a fost răspunsul oferit ulterior de Dan Gherman de la Păltiniș Arena.

Locul de muncă cu salariu de 13.000 de lei net pe lună. Angajatorul oferă cazare gratuită, transport și reducere la mânc... Ce riscă șoferii dacă nu circulă cu actele în original. Care este excepția de la regulă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x