Antena Căutare

(P) Ce fel de bonusuri poți primi la casele de pariuri online din țara noastră?

Atunci când alegi o casă de pariuri, bonusurile reprezintă un factor important pentru luarea unei decizii. La urma urmei, banii pe care îi investești în pasiunea ta sunt aceiași și atunci, de ce să nu te bucuri cât mai mult de ei?

barbat care joaca la pariuri sportive
Descoperă tot ce trebuie despre pariurile online și bonusurile primite | legalbet.ro

Pe de altă parte, cu o ofertă atât de bogată de site-uri de pariuri, s-ar putea să-ți fie destul de dificil să te oprești la o singură variantă așa că, pentru a-ți da o mână de ajutor și a-ți simplifica alegerea, am întcmit special pentru tine o listă cu cele mai atractive bonusuri pe care poți să le primești în funcție de casa de pariuri pentru care optezi.

Cele mai atractive bonusuri oferite de casele de pariuri din România

Free Bet

Free Bet-ul este unul din cele mai apreciate tipuri de bonusuri în rândul amatorilor de pariuri deoarece, ca să-l primești, nu trebuie să-l rulezi decât o singură dată. Pe de altă parte, în general, valoarea unui Free Bet nu este foarte mare, dar chiar și așa, îți oferă o șansă în plus să câștigi un venit suplimentar. Un Free Bet rar depășește suma de 100 de lei și de cele mai multe ori valoarea sa se învârte în jurul sumei de 50 de lei, însă sunt niște bani cu care poți să joci mai mult fără să plătești ceva în plus.

Bonus Dublu

Bonusurile Duble sunt înscrise direct pe biletele de pariere, iar procentajele lor se măresc direct proporțional cu numărul de evenimente notate de asemenea pe bilet. Așa cum îi spune și numele, acest bonus îți poate aduce în plus și până la 100% din valoarea câștigului. Există și case de pariuri ca de exemplu Superbet și Mozzartbet care au bonusuri duble cu procentaje de 150%, respectiv 1000%, dar pentru a profita de aceste bonusuri, biletul tău de la Superbet trebuie să conțină un minim de 25 de evenimente la anumite cote minime și de la Mozzartbet un minim de 40 de evenimente.

Bonus cu rulaj

Acest tip de bonus se întâlnește foarte des la majoritatea caselor de pariuri din România. În general, el se acordă în momentul în care efectuezi prima depunere la o casă de pariuri sau în cadrul diferitelor promoții. Ca să-l obții, exact ca multe alte bonusuri similare, trebuie să-l rulezi de mai multe ori, respectând o cotă minimă și într-un interval de timp clar stabilit, de 7 sau uneori 30 de zile. Există însă și case de pariuri care te obligă să rulezi acest bonus într-un interval de 24 de ore, ceea ce nu este deloc simplu, dar sunt suficient de mulți aventurieri care se încumetă să încerce să-l obțină.

Pariu fără risc

Nu vei întâlni foarte des acest tip de bonus, dar dacă auzi vreodată de el să știi că se referă la pariurile fără risc acordate foarte rar, la înregistrarea în cadrul unei case de pariuri. Bineînțeles, și pentru acest tip de bonus trebuie să respecți anumite condiții și anume să plasezi pariul din bani reali din contul tău și doar după ce ai plasat un prim pariu, iar acesta nu a fost câștigător.

Bonus de înregistrare

Mai mult sau mai puțin, toate casele de pariuri acordă noilor lor membrii bonusuri de înregistrare. Fără astfel de beneficii, multora dintre ele le-ar fi aproape imposibil să atragă clienți noi, mai ales în condițiile competiției acerbe din ziua de azi. În prezent, cel mai mare bonus de înregistrare pentru pariurile sportive de exemplu, este cel acordat de Publicwin care constă într-o sumă de până la 2000 de lei acordată ca bonus. Activarea unui bonus de înregistrare se face pe măsură ce începi să plasezi tot mai multe pariuri la casa la care te-ai înscris. Însă depinde de fiecare casă în parte dacă va acorda acest bonus înainte sau după îndeplinirea unui rulaj bine stabilit. De asemenea, și tipul de bonus primit la înregistrare diferă în funcție de casă. Unele acordă un Free Bet, altele un pariu fără risc și așa mai departe.

Cu ce sume sunt sancționați șoferii pentru lipsa rovinietei, după ce au crescut amenzile. Cuantumul amenzilor a fost act... Ieri chinuit din cauza dizabilității sale, azi vedetă de film. Cum a reușit un băiețel să își înfrunte destinul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x