Antena Căutare

(P) Ce nu se învață la școală: de ce ar trebui să participi la cursuri de dezvoltare personală?

Lumea se schimbă în mod constant și, din păcate, sistemul educațional nu reușește întotdeauna să țină pasul cu tendințele și nevoile actuale.

(P) Ce nu se învață la școală: de ce ar trebui să participi la cursuri de dezvoltare personală? Galerie
Participarea la cursuri de dezvoltare personală are numeroase avantaje

Deși este esențial pentru tinerii din ziua de azi să își dezvolte anumite capacități, cunoscute sub denumirea de soft skills (comunicare, adaptabilitate, inteligență interpersonală și altele), programa școlară nu le antrenează aceste abilități.

Din acest motiv, copiii și adolescenții ar trebui să participe la cursuri dezvoltare personala, oferite de Success Academy, singura școală din România creată în concordanță cu cerințele mediului business. Aici, elevii vor dobândi și vor dezvolta abilitățile de care au nevoie pentru a se bucura de succesul dorit atât în plan personal, cât și profesional.

Principalele avantaje ale participării la cursuri de dezvoltare personală

  • S-a demonstrat că șansele de angajare cresc semnificativ atunci când persoana care aplică la un job deține competențe de leadership, de lucru în echipă și de relaționare. În cadrul cursurilor oferite de Success Academy, se pune accent pe toate aceste skill-uri.
  • Toți participanții la cursurile Success Academy își îmbunătățesc nivelul de engleză și, până la absolvirea programului, sunt capabili să gândească și să se exprime liber în această limbă.
  • Conform specialiștilor în psihologia tinerilor adulți, adolescenții care au mai multă încredere de sine și care știu cum să interacționeze cu cei din jur sunt mult mai înclinați să aibă o meserie care să le ofere împlinirea financiară și personală pe care o caută.

Success Academy – „școala altfel” din România

De multe ori, tinerii spun că nu se simt motivați să învețe când știu că toate informațiile de care au nevoie sunt doar la „un click distanță”. Cu toate acestea, cunoștințele oferite de aceste cursuri de dezvoltare personală sunt diferite și nu pot fi dobândite decât prin intermediul experienței personale.

Printre cursurile puse la dispoziție de Success Academy se numără și cele de personal leadership, life thinking skills, team leadership și relaționare, business skills sau business launch. Trainerii apelează la o metodă inovativă de predare, învățarea experiențială, care include jocuri, exerciții în echipă, experimente și multe altele. Astfel, toate informațiile descoperite de tineri vor fi stocate în memoria de lungă durată, de unde pot fi accesate oricând este nevoie de ele.

Alt motiv pentru care se spune că Success Academy „face ceea ce școala nu face” este reprezentat de faptul că aici accentul se pune pe fiecare persoană în parte. Dezvoltarea personală este un proces individual, de lungă durată, motiv pentru care trainerii oferă feedback personalizat în mod constant.

Cursuri de dezvoltare personală în clasă sau online – alegerea îți aparține!

Academia îți oferă posibilitatea de a urma cursuri în persoană sau în mediul virtual. Chiar dacă nu locuiești în București, nu înseamnă că nu te poți bucura de unul dintre cele mai bune programe de dezvoltare personală de la noi din țară. Prin intermediul platformelor online, copiii și adolescenții vor avea parte de o experiență unică, esențială pentru viitorul lor. Alege varianta care ți se potrivește și participă la cursuri de dezvoltare personală de excepție!

Ieri, la Antena 1, Observator 19, lider detaşat de audienţă. Ştirile de la Antena 1, cea mai mare cotă de piaţă din aces... Rezultate Loto, 17 iunie 2021. Numerele câștigătoare la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x