Antena Căutare

(P) Cele mai bune lenjerii de pat, recomandate de vedete!

Aveți ocazia să achiziționați lenjerii de pat și alte categorii de produse de foarte bună calitate, în acest moment, cu ajutorul magazinului online CumparaMisim.ro. Foarte multe vedete din România recomandă în acest moment lenjeriile de pat incluse în oferta acestui magazin online interesant. Este vorba despre Liviu Vârciu, Maria Dragomiroiu, Gheorghe Turda, Ianna Novac, Gabriela Cristea, Diana Dumitrescu, Nico, Anca Serea etc.

(P) Cele mai bune lenjerii de pat, recomandate de vedete! Galerie
(P) Cele mai bune lenjerii de pat, recomandate de vedete

Marea majoritate a produselor sunt fabricate în România! Oferta magazinului include produse de diferite tipuri, precum: lenjerii de pat, perne, pilote, cuverturi, pături, lenjerii de lux, lenjerii din damasc pentru industria hotelieră, fețe de masă, fețe de pernă, pijamale, accesorii, bijuterii, haine.

Merită să analizați produsele, deoarece toate sunt de actualitate și de o excelentă calitate.

Oferte de nerefuzat la lenjerii de pat de calitate excepțională

Lenjeriile de pat care au prețuri reduse sunt recomandate pentru sezonul rece. Este vorba despre lenjerii de finet, lenjerii dublu pufoase Cocolino, lenjerii din finet pentru sărbătorile de iarnă, lenjerii de pat pentru 1 persoană, cuverturi, pilote, pături, etc.

Oferta TRIO pături vă oferă posibilitatea de a cumpăra chiar acum o pătură călduroasă Cocolino la prețul de doar 49 de lei, 2 pături la prețul de 79 de lei sau 3 pături la prețul de doar 99 de lei. Sunt disponibile inclusiv modele foarte frumoase de pături pentru camera copiilor! Dimensiunile păturilor sunt 200x230 cm. Pot varia cu + 10 cm.

Oferta TRIO huse de pat este potrivită tot pentru sezonul de toamnă-iarnă. Puteți cumpăra acum o husă de pat din finet gros și două fețe de perne la prețul de 70 de lei, două huse la prețul de 99 de lei și 3 huse la prețul de 139 de lei. Imprimeurile sunt variate si moderne.

Oferta DUO finet este pentru persoanele care îndrăgesc mult lenjeria tip finet. Un set de lenjerie de acest tip conține 6 piese. Puteți cumpăra o singură lenjerie pentru prețul de doar 99 de lei sau 2 seturi pentru prețul de 159 de lei. Lenjeria din această ofertă are 2 fețe, un cearceaf de pat clasic, fără elastic și un cearceaf pentru pilotă care se închide cu fermoar, 2 fețe de perne 50x70 cm și 2 fețe de perne 70x70 cm.

Toate lenjeriile din finet comercializate de magazinul online CumparaMisim.ro nu necesită călcare, nu intră la apă și nu se decolorează, dacă spălarea se face conform indicațiilor producătorului.

Pachet PROMO complet este o ofertă de ultimă oră, pregătită tot pentru acest sezon rece de toamnă-iarnă. Conține o lenjerie din bumbac satinat cu două fețe pentru pat dublu, o pilotă și două perne. Nici acest tip de material nu necesită călcare. Este un set potrivit pentru familie, copii și adolescenți. Poate fi și un foarte frumos cadou pentru o persoană dragă. Mai mult ca sigur că va fi apreciat, deoarece este foarte folositor.

Lenjerii de pat super pufoase sunt, de asemenea, la ofertă specială. Un set costă în acest moment doar 199 de lei (prețul inițial a fost de 250 de lei!). Culorile sunt diferite, pot fi asortate ușor cu orice tip și model de mobilă. Se spală tot la mașina automată, la temperaturi joase. Există în stoc și modele mai ieftine de lenjerii pufoase tip Cocolino. Pentru acestea prețul actual este de doar 139 de lei.

Lenjerii de pat pentru bebeluși, putem spune că sunt irezistibile! Vă recomandăm modelele Neseli și Melodi. Interesante sunt și alte modele, însă. Materialul din care sunt realizate este bumbac de tip poplin, 100%. Dacă așteptați un copil mic sau dacă aveți în familie o rudă care așteaptă un bebe, un cadou de acest gen va fi foarte potrivit, frumos și prețuit. Sunt disponibile în momentul de față lenjerii atât pentru fetițe cât și pentru băieți.

Puteți începe pregătirile pentru sezonul sărbătorilor de iarnă!

Sărbătorile de iarna nu au sosit deocamdată, este adevărat. Dar, dacă luăm în considerare aglomerația de atunci, stocurile limitate și aglomerația firmelor de curierat, nu este deloc nepotrivit să vă îndreptați atenția către cumpărăturile pentru sărbătorile de iarnă, încă de acum. Mai mult decât atât, oferta actuală a magazinului online CumparaMisim.ro, include foarte multe modele de lenjerii de pat Craciun. Copiii vor fi bucuroși să regăsească atmosfera de sărbători, mai mult ca sigur și persoana iubită.

Este vorba despre multe modele de lenjerii de pat realizate din finet gros, 100% bumbac, care conțin 6 piese. Lenjeria este foarte utilă deoarece in pachet veți găsi 4 fete de perne, doua pentru perne pătrate si doua pentru perne dreptunghiulare. Imprimeurile sunt moderne și foarte variate.

Nu există o diferență mare între fotografii și produsele reale. Uneori este vorba doar despre câteva nuanțe de culoare. Fiind de o excelentă calitate, nu se decolorează, nu se șifonează și nu se deteriorează repede. Trebuie să respectați întocmai instrucțiunile de spălare ale producătorului.

Prețul este incredibil pentru această calitate! Un set de lenjerie costă acum doar 119 lei (prețul inițial a fost de 199 de lei!). Puteți alege oricare 2 modele din promoție si beneficiați de 39 Lei reducere suplimentara.

Există multe produse pe stoc în acest moment și multe alte categorii utile și interesante.

(P) Românii comandă tot mai multe coșuri cadou de Crăciun din mediul online... Vaccinul Pfizer-BioNTech, propus de experții FDA pentru vaccinarea copiilor între 5 și 11 ani. Discuție pe marginea efec...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x