Antena Căutare

(P) De ce să cumperi băuturi de sărbători de pe FineStore.ro

Pentru sărbătorile care bat la ușă, FineStore.ro, cel mai mare magazin online de băuturi alcoolice, s-a pregătit de luni bune, iar în prag de Crăciun vine în întâmpinarea nevoilor clienților cu prețuri accesibile pentru o gamă variată de produse, menită a satisface până și cele mai exigente gusturi.

(P) De ce să cumperi băuturi de sărbători de pe FineStore.ro
(P) De ce să cumperi băuturi de sărbători de pe FineStore.ro

De la băuturi tradiționale, whisky, rom, vodkă, tequila, gin, lichior, vin, coniac și până la vin spumant sau șampania nelipsită pentru a marca evenimentele festive, pe FineStore.ro găsești tot ce-ți dorești în materie de băuturi alcoolice și nu numai.

Dictador, Masi, June, Mozart, Gosset, Crystal Head Vodka, Foss Marai, G Vine, Clase Azul și Frapin sunt doar câteva dintre brandurile care se regăsesc în oferta de sărbători a celui mai mare magazin online de băuturi alcoolice, care are în stoc peste 3.000 de produse 100% originale, cu prețuri mici!

FineStore.ro, pentru tine și cei dragi

Pe lângă prețurile bune, orice interacțiune cu site-ul FineStore.ro reprezintă o adevărată sursă de inspirație pentru a-ți îmbunătăți experiența degustării celor mai alese licori.

În plus, prețurile mici pot fi atât un motiv pentru a-ți aproviziona barul de acasă, dar și de a face cuiva drag o bucurie de Crăciun, oferindu-i în dar o surpriză pe care să o împartă la masa de Crăciun cu cei dragi.

Alegerea clasică și sigură o reprezintă întotdeauna o sticlă sau o selecție de vinuri. În oferta FineStore.ro de sărbători se regăsesc atât vinuri româneșți, cât și vinuri din podgoriile din Republica Moldova, Ungaria, Italia, Franța, Germania, Portugalia, Spania, Argentina, Australia, Chile, China, Nouă Zeelandă sau SUA.

Și cum de la întâlnirile festive nu pot lipsi șampania și vinul spumant, aceste băuturi efervescente se regăsesc în mai toate coșurile de cumpărături de sărbători. Indiferent de gusturi și de buget, pe FineStore.ro ai de unde alege: de la Dom Perignon, Moet, Armand de Brignac, la Cosmopolitan Diva sau Schlumberger și până la Martini sau Lambrusco, de exemplu.

Bărbații care preferă băuturile tari, aromate, vor descoperi pe FineStore.ro o gamă variată de băuturi pe gustul lor. A.H. Riise, Glann Ar Mor, Macallan, Dimple, Glenfiddich, dar și Chivas Regal, Jack Daniels, Ballantines, JB, Jameson sau Johnnie Walker se numără printre sortimentele care pot fi cumpărate în această perioadă cu prețuri bune.

Pe lângă prețuri accesibile și produse de calitate, FineStore.ro asigură livrarea gratuită pentru comenzi care depășesc 199 de lei, iar astfel îi scutește pe clienți de plata taxelor de transport, dar și de aglomerația din magazine. Bineînțeles, dacă sunt preferate cumpărăturile online. Pentru cei care doresc să le treacă pragul, reprezentanții FineStore își așteaptă clienții și în magazinul fizic, din Bulevardul Aerogării, Nr. 2-8, , Nr. 2-8, Sector 1, București. Anul viitor, FineStore.ro are în plan să deschidă și alte magazine în locații din București, pentru cei care vor să le treacă pragul! Sărbători fericite!

Premiera Poliţia Modei, I.A. cu stil sau Christmas Report, printre programele speciale difuzate de Antena Stars de Sărbă... De ce împodobim bradul de Crăciun. Tradiții și superstiții păstrate din bătrâni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x