Antena Căutare

(P) De ce trebuie să investești în servicii SEO?

cu cât reușești să ajungi la cât mai multe persoane din publicul tău țintă, cu atât șansele de a genera vânzări cresc și ești mai aproape de obiectivul tău general.

(P) De ce trebuie să investești în servicii SEO?
De ce trebuie să investești în servicii SEO?

Publicitatea convențională, marketingul clasic, Google Ads, Instagram și Facebook Ads, toate acestea sunt instrumente excelente pentru a obține vizibilitate, dar în același timp pot fi și foarte costisitoare. Să știi să alegi corect instrumentele prin care ajungi potențialii tăi clienți va avea un impact pozitiv asupra bugetului de business, dar mai ales asupra rezultatelor pe care le vei obține în timp, iar serviciile SEO sunt alegerea ideală în acest sens.

Ce sunt serviciile SEO?

Înainte de a-ți prezenta principalele avantaje care te vor convinge că SEO este varianta ideală prin care să sporești vizibilitatea afacerii în 2023, trebuie mai întâi să stabilim ce înseamnă și care este principiul de funcționare care le face să fie atât de eficientă.

În primul rând, SEO este abrevierea de la Search Engine Optimization, mai exact, optimizarea site-urilor pentru motoarele de căutare în vederea îmbunătățirii vizibilității acestuia în rezultatele căutărilor organice. În acest sens sunt vizate mai multe proceduri menite să optimizeze site-ul, astfel încât motorul de căutare să îl clasifice mai bine în căutările utilizatorilor.

Principiul de bază este unul ușor de înțeles: un utilizator caută, de exemplu, lenjerii de pat, iar acestuia îi vor fi afișate cele mai bine optimizate site-uri care vând astfel de produse. Bineînțeles, este nevoie de o strategie SEO eficientă pentru a apărea în primele rezultate, chiar dacă există zeci de alte business-uri care oferă aceleași produse sau servicii.

Folosești Google în avantajul tău

Google este principalul motor de căutare la nivel mondial, peste 92% din căutările generale realizându-se aici. În aceeași măsură, peste 50% din click-urile totale le înregistrează primele trei rezultate generate, iar serviciile SEO te ajută să fii în fruntea listei căutărilor, în fața competitorilor tăi direcți, ceea ce îți va aduce nenumărate beneficii pe termen lung. Vizibilitatea astfel obținută este un indicator precis al vânzărilor pe care le poți înregistra pentru că în momentul în care o persoană te caută, dovedește interes direct asupra a ceea ce ai de oferit, de unde rezultă că sunt șanse foarte mari ca această inițiativă să se concluzioneze cu o achiziție.

SEO îți aduce și beneficii de imagine în ochii clienților

Faptul că apari în topul căutărilor Google, printre zeci de rezultate posibile, oferă încredere publicului tău țintă. Ești relevant, ești important, ești sigur, ceea ce va conduce în mod direct la mai multe accesări și, dacă le satisfaci cerințele, și la vânzări.

Mai mult decât atât, serviciile SEO au eliminat factorul intruziv specific publicității convenționale. În loc ca informații despre afacerea ta să apară în momente nepotrivite, în fața unor persoane care nu manifestă niciun pic de interes asupra a ceea ce ai de oferit și să conturezi astfel o aură negativă în jurul brandului, mai bine folosești puterea expunerii într-un mod mult mai favorabil. Prin SEO ești adus în fața unui potențial client atunci când acesta te caută și vrea să afle mai multe despre ceea ce ai de oferit, orice implicație negativă a publicității fiind eliminată.

Obții primele rezultate cu investiții minime

Un avantaj semnificativ al serviciilor SEO îl reprezintă faptul că nu implică costuri foarte mari și nu mai plătești timp și spațiu de expunere pentru a-ți asigura locul. În plus, vei putea înregistra câștiguri considerabile încă din primele luni de la implementarea strategiei, urmând ca potențialul optimizării să fie atins în jurul primelor opt-zece luni.

Alege colaborarea cu ClickBrainiacs pentru servicii SEO complete

Dacă ești în căutarea unei agenții care să îți ofere servicii SEO profesionale, ClickBrainiacs îți vine în ajutor cu un portofoliu vast de servicii cu ajutorul cărora să se contureze o strategie foarte eficientă. Totul începe cu realizarea audit SEO al businessului pentru a-i identifica nevoile și punctele tari care mai apoi vor fi utilizate ca piloni de bază în realizarea următoarelor etape de acțiune.

Pentru a obține o ofertă personalizată, tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de contact disponibil pe site cu datele solicitate și câteva detalii despre afacerea ta. Vei fi contactat în scurt timp de către un membru al echipei pentru a-ți oferi mai multe informații.

Explorează comorile ascunse ale mediului online și transformă-le în avantajul tău în fața concurenței alături de ClickBrainiacs!

A fost cutremur în dimineața de miercuri, în România. Ce magnitudine a avut seismul care s-a resimțit în mai multe orașe... Cursuri de prim ajutor, la Observator, ora 12:00, în fiecare joi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x