Antena Căutare

(P) De la mic la mare și de la rece la cald!

Când vine vorba de planificarea meselor, totul pare complicat. Ca un puzzle cu 1.000 de piese, nu? Dar dacă ți-aș spune că e mai simplu decât crezi? De fapt, e foarte simplu, însă trebuie să pornești cu un gând foarte clar în minte: acela de a face tot ce poți ca să minimizezi risipa alimentară și să câștigi timp pentru tine și familia ta. Cu acest obiectiv setat pornim la drum azi, pentru a trece în revistă câteva sfaturi pe care le poți pune în practică chiar de mâine.

(P) De la mic la mare și de la rece la cald!
(P) De la mic la mare și de la rece la cald!

Totul începe cu un mic exercițiu: pune pe hârtie cum ai vrea să porționezi și să planifici pe zile toată mâncarea. Gândește-te la toți din casă, cât mănâncă, când mănâncă și cât de des trec pe la frigider. Și nu uita să pregătești un set de caserole, de la mic la mare și de ce nu, de la cald la rece.

Vezi tu, aceste recipiente îți fac viața mult mai ușoară. Cu ajutorul lor, poți să pui deoparte fix cât e nevoie pentru toți membrii familiei. De la mic la mare, poți să folosești caserole de mărimi diferite. Poți chiar să pui bilețele pe fiecare, dacă cineva vrea să-și găsească porția mai repede, insclusiv să notezi ziua în care ai gătit și până când trebuie consumată mâncarea. Așa nu te mai chinui cu tăvi sau oale de mâncare în frigider și le ai pe toate aranjate ca la tetris, în linie. Sau ca la armată, dacă ești genul mai disciplinat.

Le găsești la PENNY și le poți cumpăra la preț redus, prin colectarea punctelor bonus. Mai mult, o parte din banii obținuți din vânzări se vor transforma într-o masă caldă zilnică timp de 2 luni pentru 100 de copii care fac parte din centrele educaționale ale Organizației Salvați Copiii, din Timișoara.

Desigur, nu i-am uitat nici pe cei care vor să depoziteze alimente pentru o perioadă mai lungă de timp. Asta se face în congelator, tot în caserole. Fiind gândite pentru șocuri termice, caserolele sunt perfecte și pentru temperaturi foarte joase. De la fructe, la legume și carne, merge să pui orice la rece. Și la fel de repede poți să le decongelezi prin folosirea cuptorului cu microunde. Da, caserolele sunt bune și pentru cuptorul cu microunde. Iar dacă te gândești la sănătate sau la binele naturii, trebuie să știi că aceste caserole nu conțin BPA și sunt super safe pentru tine și familia ta.

(P) Beneficiile contractării serviciilor de mutări comerciale... Rezultate Loto 25 noiembrie 2021. Numerele câștigătoare la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus de azi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x