Antena Căutare

(P) Flori dăruite în funcţie de ocazie. Învață să faci mereu cadouri potrivite

Orice moment sau ocazie specială trebuie marcat şi ţinut minte pentru că este ceva deosebit din viaţă. Aşadar cu orice ocazie deosebită alege să dăruiești flori femeii din viața ta, pentru a-i aduce şi mai multă fericire.

buchet compus din mai multi trandafiri roz Galerie
Pentru orice eveniment poţi dărui florile potrivite, întrucât fiecare floare are o semnificaţie aparte | Pixeles

Pentru orice eveniment poţi dărui florile potrivite, întrucât fiecare floare are o semnificaţie aparte.

Flori pentru cununia civilă

Cele mai potrivite flori pentru a fi dăruite cu ocazia cununiei civile sunt florile de culoare albă pentru că exprimă noile începuturi şi puritatea sentimentelor, aşadar poţi alege să dăruieşti lalele de culoare albă sau trandafirii de aceeaşi culoare. Şi orhideele sunt potrivite pentru a fi dăruite cu ocazia cununiei civile pentru că exprimă nobleţea, dar şi unicitatea, sugerând astfel unicitatea poveștii de dragoste.

Flori pentru Duminica Floriilor

Să dăruieşti flori de Florii este un gest foarte frumos, întrucât această sărbătoare se află în aceeaşi perioadă din an în care natura revine la viaţă. În această zi trebuie să dăruim cu siguranţă flori celor care poartă numele de flori, dar putem dărui oricărei femei din viaţa noastră pentru a o face fericită. Aşadar pentru persoanele care poartă nume de flori este indicat să le dăruiţi florile a căror nume îl poartă, astfel Narcisa va primi narcise, iar Crina va primi frumoşii crini. Puteţi dărui buchete mixte, dar care să conţină şi florile respective pentru a impresiona, iar Florentina va primi un buchet mixt compus din diverse flori pentru a-i dărui un cadou superb.

Flori pentru aniversarea relaţiei

Aniversarea relaţie trebuie sărbătorită într-un mod romantic, iar iubita trebuie neapărat să primească flori pentru a nu uita frumosul moment. Cele mai potrivite flori pentru sărbătorirea aniversării sunt trandafirii, dar puteţi alege şi florile din sezonul în care sărbătoriţi.

La naşterea unui copil

La naşterea unui copil toţi îşi doresc să felicite proaspăta mămică şi să-i umple sufletul cu şi mai multă fericire prin buchete de flori. Însă, indicat ar fi să alegi un aranjament floral, o cutie sau un coş de flori pentru ca mămica să nu aibă o altă grijă în plus. Florile alese ar trebuie să fie de culoarea albă întrucât este un moment atât de frumos şi pur.

Ziua de naştere

Pentru ziua de naştere a unei femei cu siguranţă cadoul va fi însoţit de un frumos buchet de flori, pentru că femeile sunt mult mai fericite atunci când primesc flori. Astfel poţi alege să dăruieşti un buchet, o cutie de flori sau un coş minunat. Tipul de flori îl alegi în funcţie de sentimentele pe care le ai pentru persoana care îşi sărbătoreşte ziua. Trandafirii sunt pentru iubita ta pentru că sunt veşnicul simbol al iubirii, lalelele sunt pentru mama ta sau sora ta, pentru că exprimă atât respectul cât şi aprecierea, iar bujorii sunt cei mai potriviţi pentru o prietenă apropiată. De asemenea poţi alege şi una dintre florile de sezon pentru a mixa într-un buchet superb.

Trebuie să ştii că poţi dărui flori şi fără motiv, întrucât au puterea de a schimba starea persoanei care le primeşte si a aduce zâmbetul pe buze.

Indiferent de ocazie, fă alegerea potrivită şi dăruieşte buchete, cutii sau coşuri cu flori de pe Maison d'Or.

Industria jocurilor de noroc devine angajator de top și face concurență marilor corporații din România... Ce se întâmplă cu românii care călătoresc în Germania. Măsurile care se vor aplica de la 2 iunie 2021...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x