Căutare Live

(P) Idei interesante de cadouri pentru aniversarea nunții? Încearcă un breloc din lemn personalizat

Ai auzit de nunta de argint, de aur, dar știai că fiecare an de căsătorie are corespondent un anumit material și care are o anumită semnificație? Cinci ani de căsătorie! Să fie mulți? Puțini? Departe de noi asemenea comparații, dar cert este că avem de a face cu un moment special, care nu trebuie tratat cu indiferență.

Idei interesante de cadouri pentru aniversarea nunții? Încearcă un breloc din lemn personalizat

Potrivit specialiștilor, la aniversarea a cinci ani de căsnicie marcăm nunta de lemn. Dacă și voi sau vreunul dintre prietenii tăi ați ajuns în această etapă, este timpul să oferiți și câteva cadouri semnificative. Evident, lemnul este cel care trebuie să fie în centrul atenției, așa că hai să vedem și câteva sugestii în acest sens.

Bonsoi

Este considerat un adevărat simbol al norocului și al longevității, așa că este un cadou perfect pentru aniversarea voastră de cinci ani. În plus, acesta se va potrivi perfect cu stilul în care ai ales să amenajezi locuința, căreia îi vei oferi acum un plus de acel ”ceva” care o ajută să iasă din banal.

Măsuță de cafea

Tot un cadou foarte util pentru casă este și o măsuță de cafea, una care îi va aduce mai mult eleganță livingului casei. O puteți alege împreună, pentru că de acum sunteți deja o familie unită și luați deciziile de comun acord.

Suport laptop sau tabletă

Pentru cei care lucrează de acasă, laptopul sau tableta au devenit un ”rău necesar”, dacă ne permiți această glumă. Faptul că partenerul stă aplecat asupra ecranului dispozitivului îl face să simtă dureri de spate puternice, precum și de cap. Ai putea să îl ajuți în acest sens cu un suport laptop sau tabletă confecționat din lemn și care va reprezenta cadoul perfect cu ocazia celor cinci ani de căsnicie pe care îi aniversați.

Breloc din lemn personalizat

Niciodată nu plecăm de acasă fără să ne luăm și cheile, iar uneori acestea sunt chiar multe, pentru că în afară de cele de la locuință le avem și pe cele de la cutia poștală, vestiar, serviciu și multe altele. Ai nevoie de un breloc bun pentru ele, și așa ajungem și la următoarea idee de cadou pentru nunta de lemn: un breloc din lemn personalizat, care îl va ajuta pe partener să fie și ceva mai ordonat, dar și să zâmbească de fiecare dată când îl vede, pentru că a fost oferit de tine, dragostea vieții lui.

Cutie de bijuterii

Se spune că femeile nu au niciodată suficiente bijuterii. Dar, nu despre ele este vorba acum, ci despre locul unde reprezentantele sexului frumos își pot așeza micile comori: o cutie de bijuterii. Și, pentru că este vorba despre nunta de lemn, o cutie frumos realizată și ornamentată din acest material poate fi cadoul perfect.

Cutie pentru bani

Citește și
colaj de imagini cu ioana tufaru la antena 1
O mai ții minte pe Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu? Are 44 de ani și o familie frumoasă. Cum arată acum
O mai ții minte pe Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu? Are 44 de ani și o familie frumoasă. Cum arată acum
colaj de imagini cu nutu si sile camataru
Ce fiică frumoasă are Nuțu Cămătaru. Oana Balint întoarce toate privirile cu atuurile sale fizice
Ce fiică frumoasă are Nuțu Cămătaru. Oana Balint întoarce toate privirile cu atuurile sale fizice
colaj macaulay culkin
Cine e și cum arată iubita lui Macaulay Culkin, actorul din filmul Singur Acasă. Ea este femeia cu care el are un băiețel
Cine e și cum arată iubita lui Macaulay Culkin, actorul din filmul Singur Acasă. Ea este femeia cu care el are un băiețel
Mai multe articole

Sunteți o familie și se presupune că banii sunt la comun, nu? Prin urmare, ce părere ai de un cadou de care să vă bucurați amândoi: o cutie pentru bani, dar despre care doar voi știți ce adăpostește în interiorul ei. Poate fi și o decorațiune foarte frumoasă, iar lemnul folosit la fabricarea ei poate simboliza trăinicia și rezistența relației voastre.

Jocuri din lemn

Un puzzle confecționat din lemn, sau unele jocuri de societate unde este folosit mai mult acest material, face ca serile în familie să fie mult mai interesante. În plus, dacă în familie și-au făcut apariția și copiii, aceștia vor fi mai mult decât interesați de acestea, așa că nu riști ca darul tău să provoace anumite incidente neplăcute sau să fie distrus pur și simplu de micul… terorist, explorator, cuceritor și ce mai vrei tu.

Obiecte de artizanat

Ceva mai dificil de procurat, dar nu imposibil, obiectele de artizanat sunt perfecte pentru a fi oferite acum în dar. În plus, reprezentantele sexului frumos pur și simplu le adoră, așa că nu ai cum să dai greș cu ele.

Ramă foto

O ramă foto din lemn, între marginile căreia se află o fotografie cu voi, una dragă vouă, este un gest foarte apreciat. Eventual, o poți confecționa chiar tu, și deși poate are unele mici imperfecțiuni, va fi pe placul partenerului de viață, pentru că este făcută de mâinile tale.

Idei aparte de cadouri pentru nunta de lemn

Dar nu este obligatoriu ca darul vostru pentru aniversarea a cinci ani de căsătorie să fie unul clasic. Puteți încerca și altceva, cum ar fi, dacă locuiți la curte, să plantați împreună un copac. Știi doar că se spune că în viață trebuie să crești un copil, să faci o casă și să plantezi un pom. Ce zici de ideea noastră?

O escapadă la munte

Ce poate fi mai romantic ca de aniversarea voastră să organizezi o ieșire la munte, la o cabană din lemn, pentru a fi în ton cu aniversarea. Găsește și un restaurant rustic, de unde să serviți masa de pe platouri din lemn, pentru ca totul să fie pur și simplu perfect. Ar fi de preferat să găsiți pe cineva care să stea cu cei mici pentru două zile – și de regulă bunicii sunt cei mai bucuroși în acest caz, pentru ca să aveți parte de câteva momente doar pentru voi.

Cam acestea au fost sugestiile noastre de cadouri pentru aniversarea a cinci ani de la căsătorie. Evident, lista este mult mai cuprinzătoare, și tu poți alege orice altceva consideri că se potrivește. De fapt, chiar suntem curioși care au fost ideile voastre, și de aceea am vrea să ni le povestești și nouă!

Halloween 2021. Tradiții, istorie, superstiții și curiozități despre sărbătoarea de pe 31 octombrie. Care e legenda dovl... (P) Nunta de bumbac: 5 idei de cadouri pentru ea...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri