Antena Căutare

(P) Lămpi solare. Pentru ce sunt acestea? Cum funcționează? Tipuri de lămpi solare

Lămpile solare sunt sisteme autosuficienţe care transformă lumina soarelui în energie electrică în timpul zilei, o depozitează în baterii și o folosesc pentru a ilumina noaptea. Poți găsi mai multe astfel de produse la pedavo.ro.

(P) Lămpi solare. Pentru ce sunt acestea? Cum funcționează? Tipuri de lămpi solare
(P) Lămpi solare. Pentru ce sunt acestea? Cum funcționează? Tipuri de lămpi solare

Lămpile solare sunt sisteme autosuficienţe care transformă lumina soarelui în energie electrică în timpul zilei, o depozitează în baterii și o folosesc pentru a ilumina noaptea. Poți găsi mai multe astfel de produse la pedavo.ro.

Pentru ce sunt lămpile solare?

Pentru a ilumina spațiile deschise sau închise fără a fi nevoie să utilizați curent electric sau să instalați orice tip de cabluri.

Cele mai frecvente aplicații rezidențiale ale lămpilor solare sunt iluminarea grădinii și / sau a terasei, precum și a exterioarelor.

Articolul continuă după reclamă

În afara caselor, acestea sunt utilizate în principal în parcări, iluminat stradal și echipamente pentru tabere și alte locații îndepărtate.

Cum funcționează lămpile solare?

O lampă solară este compusă dintr-o lampă, un panou solar fotovoltaic și o baterie reîncărcabilă.

O celulă fotovoltaică este componenta unei lămpi solare responsabile pentru transformarea energiei soarelui în electricitate. Un set de două sau mai multe celule creează un panou sau un modul.

Luminile solare autonome au adesea panouri încorporate în corpurile de iluminat. Sistemele de iluminat solar cu panouri separate de monturile fixe au însă avantajul că este necesar doar să așezați panourile către soare și nu luminile. Componentele luminilor autonome sunt atașate la stâlpii care sunt instalați în subteran.

Luminile folosite în lămpile solare pot fi LED,fluorescente sau incandescente. Pentru a reduce costul unui sistem de iluminat solar, se utilizează lămpi de economisire a :lămpi fluorescente sau LED, deoarece incandescenții consumă mult mai multă energie pentru a da aceeași cantitate de lumină.

În plus față de panouri și lumini, aceste sisteme constau din baterii și o varietate de electronice, de la controlere de baterii la cronometre și întrerupătoare.

În prezent, există sute de modele de lămpi solare de grădină, care cu siguranță se vor combina foarte bine cu estetica grădinii dvs., deci în acest sens este cea de care ar trebui să vă faceți griji cel mai puțin.

De ce să folosiți lămpi solare de grădină?

În primul rând, economiile pe care le veți obține în ceea ce privește cheltuielile cu energia electrică vor fi considerabile. Lămpile solare de grădină captează lumina soarelui în timpul zilei, încărcându-și astfel bateriile și astfel lucrează noaptea, aproximativ 8 ore.

Un alt mare beneficiu al lămpilor solare de grădină este că nu aveți nevoie de instalare electrică; cablurile lipsesc fiind acesta un avantaj important atunci când vine vorba de a nu avea prize externe, dar mai ales dacă aveți copii sau animale de companie; riscul de accidente este redus în această privință.

S-a dus puterea? Nu se întâmplă nimic, nu ai nevoie de electricitate, lămpile tale sunt alimentate de soare. Lămpile solare sunt disponibile în diferite formate și dimensiuni, iar pe termen scurt și lung sunt o investiție mai mult decât profitabilă.

Unde poţi instala lămpi solare?

  • Intrarea în casă
  • Intrarea în garaj
  • Parcare
  • Grădină
  • Piscină

Pe scurt, puteți instala lămpi solare oriunde pot absorbi lumina și energia de la soare.

Pentru a nu vă lua prin surprindere, atunci când cumpărați lămpi solare,nu uitați să cumpărați becuri de rezervă.

Fără îndoială, lămpile solare sunt o modalitate excelentă de a economisi energie și de a contribui la îngrijirea mediului.

(P) Cum alegi cele mai bune servicii de închirieri microbuze în București?... Cea mai lungă eclipsă de Lună a secolului are loc pe 19 noiembrie 2021. Care sunt efectele ei asupra zodiilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Insula Iubirii Sezonul 8, 17 iulie 2024. Ce dezvăluiri fără precedent a făcut Bianca Mitroi despre relația cu Robert Braia
Insula Iubirii Sezonul 8, 17 iulie 2024. Ce dezvăluiri fără precedent a făcut Bianca Mitroi despre relația cu Robert Braia Miercuri, 17.07.2024, 23:53
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x