Antena Căutare

(P) Little Prints și povestea unor accesorii premium de care bebelușii au nevoie

Dă-i suzeta. Nu este nimic greșit în asta. Asta numai dacă alegi suzeta ca fiind una dintre cele mai bune.

suzeta bibs
Little Prints și povestea unor accesorii premium de care bebelușii au nevoie | Little Prints

Este un caz clasic al oricărui părinte care ajunge la maximum său de toleranță și plânsetele nu se opresc. Este firesc, are colici, încă se adaptează la viață, are nevoi pe care și le exprimă prin plâns, are pusee de creștere. În toată această ecuație nu degeaba s-au inventat suzetele, numite sugestiv pacifiers, adică aducătoare de pace așa cum sună traducerea acestui cuvânt.

Despre suzete toată lumea știe, dar despre suzete Bibs știu doar cei care aleg calitatea premium pentru orice tip de accesoriu au nevoie pentru bebelușii lor. Iar astfel de suzete sunt disponibile la Little Prints, magazinul online ce scrie povestea bebelușilor și a nevoilor celor mici, prin prisma accesoriilor folosite pentru aceștia.

Little Prints a lansat oarecum pe piața din România acest trend al suzetelor BIBS. Gigantul brand de talie internațională era nemaivăzut și nemaiauzit în România până când acest e-shop a venit cu această noutate.

Suzeta BIBS, de la inovație la calitatea pe care ne-o dorim pentru copiii noștri

Despre suzete și ce influență au acestea în viața celor mici s-a tot spus. Aceste accesorii erau necesare când cel mic devenea prea agitat, când adormea numai la sân și nu se mai potolea cu foamea. Alți părinți știu că este cazul să ofere o suzetă când nimic altceva nu îl liniștește pe cel mic și are etape în care simte nevoie de alinare maximă: erupții dentare, indigestii, colici, constipație etc.

Totuși, au fost remarcate probleme de dezvoltare la nivelul dentiției pentru cei care foloseau suzete de orice fel. În unele cazuri apăreau și iritații locale, în jurul gurii. Sau chiar părinții se confruntau cu refuzul suzetei. De aici a pornit și nevoia de a găsi altfel de soluții. BIBS a gândit o variantă de suzetă simplă la bază - veți descoperi că au un design simplu, clasic, dar și atemporal.

Inovația acestor produse se referă la calitatea în toate detaliile acestor suzete. Asta pentru că au o formă anatomică, imită foarte bine sânul mamei și nu doar ca formă. Practic textura acestora este pe măsură. Realizate din silicon sau latex, astfel de suzete fac ca cel mic să simtă suzeta realmente ca pe acel ceva ce îl calmează și nu un simplu cauciuc dur.

Nu irită pielea din jurul gurii, ba chiar permit aerului să circule, nu afectează dentiția și, foarte important, sunt acceptate imediat de bebeluși - acestea sunt câteva din motivele de bază pentru care suzetele de la Bibs au devenit atât de populare și tot mai mult căutate. Pe principiul, dacă tot îi dai suzeta, atunci aceasta să fie de calitate superioară, de la Bibs.

Ce mai găsiți la Little Prints

Branduri renumite, printre care și cel propriu, în prezența unor accesorii de care orice bebeluș are nevoie sunt ușor de găsit și comandat la littleprints.ro. Regăsiți aici printre altele și produse Finn + Emma.

Mai ales în primele luni din viața bebelușului ceea ce veți folosi trebuie să fie produse atent alese, din materiale ce ar putea răsfăța pielea. Pielea bebelușilor este de 5 ori mai sensibilă ca cea a adulților și se înțelege astfel câtă preocupare veți avea în alegerea lucrurilor folosite pentru acesta. De la baby nest-uri până la păturici fine ca untul, de la bentițe la căciulițe, primele accesorii când începe etapa de diversificare - bavete, lingurite din silicon printre altele - se pare că acest e-shop are un răspuns pentru aceste etape din viața voastră.

Suzetele le veți asorta și cu alte accesorii - clips sau protecții pentru suzete. Cănile din silicon cu tacâmuri și veselă din aceleași materiale realizate. Iar la capitolul modă, nu ezitați să alegeți ținute comode, dar și stilate. Dresuri și șosete, ba chiar și ochelari de soare vă sunt la dispoziție aici, la un click distanță.

Pentru că nu este loc de regrete, evitați să trăiți acele momente în care vă reproșați că ați fi putut alege produse mai bune pentru cel mic. Alegeți din start calitatea premium, așa cum Little Prints vă sugerează.

Ce a gătit Chef Cătălin Scărlătescu la botezul fiicei Ginei Pistol și a lui Smiley. "Am avut cele mai gustoase prep... Rezultate Loto 27 iunie 2021. Numerele câștigătoare la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x