Antena Căutare

(P) O noua inovatie in emiterea unei asigurari RCA online creata de Transilvania Broker

Ti s-a intamplat vreodata sa trebuiasca sa pleci la drum a doua zi si sa-ti dai seama ca polita ta RCA tocmai a expirat? Sau sa fii nevoit sa o reinnoiesti intr-o zi deja extrem de incarcata si aglomerata?

rca online Galerie
Daca da, te vei bucura sa afli ca de acum poti cumpara asigurarea RCA online, intr-un minut si cu doar cateva clickuri, de pe orice dispozitiv fix sau mobil conectat la internet, prin intermediul noii platforme de emitere de la Transilvania Broker | Transilvania Broker

Daca da, te vei bucura sa afli ca de acum poti cumpara asigurarea RCA online, intr-un minut si cu doar cateva clickuri, de pe orice dispozitiv fix sau mobil conectat la internet, prin intermediul noii platforme de emitere de la Transilvania Broker

Transilvania Broker lanseaza platforma de emitere a asigurarii RCA online

Primul broker de asigurari listat la Bursa de Valori Bucuresti continua sa inoveze industria si sa vina in intampinarea nevoilor clientilor sai cu o noua platforma ultra-usor de folosit pentru emiterea unei asigurari RCA online.

Tot ce trebuie sa faci pentru a obtine polita in doar cateva minute este sa completezi seria de sasiu a masinii tale, dupa care sa incarci o poza a cartii tale de identitate si una a talonului auto. Tehnologia folosita de platforma Transilvania Broker va prelua datele de pe aceste documente automat, pentru ca tu sa nu fii nevoit sa pierzi timp pretios completand toate campurile aferente manual.

Odata ce ai incarcat documentele, vei primi mai multe oferte personalizate pentru asigurarea ta RCA, de la mai multe companii de asigurare din Romania. Alege-o pe cea care corespunde nevoilor tale si procesul este aproape finalizat.

A mai ramas un singur pas: plata politei. O poti face tot online, printr-o platforma de plati 100% sigura. Dupa efectuarea platii, vei putea descarca polita si o vei putea printa, pastra in contul tau de pe platforma de emitere Transilvania Broker, sau stoca in format digital pe un dispozitiv pe care sa il ai mereu la indemana.

Asta e tot! Esti gata de drum!

Mai mult, la reinnoirea politei sau la incheierea unei alte polite prin platforma Transilvania Broker, procesul va fi si mai simplu. Datele tale sunt stocate, asa ca iti va lua mai putin de un minut sa finalizezi procesul.

Tot procesul de emitere a unei asigurari RCA online este simplu si intuitiv. Daca insa ai nevoie de ajutor sau ai intrebari suplimentare despre oferte sau alegerea facuta, ai mereu acces la suport premium pe chat din partea companiei Transilvania Broker.

Ca primul broker de asigurari listat la Bursa de Valori Bucuresti, Transilvania Broker a continuat sa suprinda prin inovatie si prin responsabilitatea care o are fata de clienti, colaboratori si investitorii sai.

“Platforma de emitere a politei RCA online este doar o parte din angajamentul nostru pentru calitate si inovatie in asigurari. Vom continua investiile in digitalizare intrucat ne dorim ca fiecare client Transilvania Broker sa aiba parte de o experienta placuta, rapida si comoda”, spune Gabriel Login, Director General al Transilvania Broker.

Rusalii 2021: tradiții, obiceiuri și superstiții pe 20-21 iunie. Ce nu este bine să faci de această sărbătoare... Moșii de vară 2021: tradiții, obiceiuri și superstiții. Ce se împarte și ce nu e bine să faci în Sâmbăta Morților...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x