Căutare Live

(P) Școala online de engleză pentru copii nr. 1 a Europei, acum și în România

În 2019, când pandemia Covid-19 a intrat în viețile noastre, nimeni nu bănuia ce efecte ar putea avea limitarea interacțiunii fizice. Pentru o mare parte din populație, educația calitativă era posibilă doar dacă avea loc față în față. A studia de acasă, online și a avea performanțe academice păreau a fi două idei greu de contopit, însă prezentul ne arată o altă realitate.

Școala online de engleză pentru copii nr. 1 a Europei, acum și în România

Iar Novakid, desemnată de compania de consultanță J'son&Partners drept „Școala online de limba engleză pentru copii numărul 1 a Europei”, în 2021, o demonstrează în fiecare zi, în practică.

O companie edtech (educational technology), Novakid a reușit să combine utilizarea realității virtuale ori augmentate, a teoriilor și practicilor educaționale în maniera cea mai benefică pentru copii.

Novakid se adresează copiilor de 4-12 ani și este alegerea a sute de mii de părinți din 36 de țări pentru cursuri online de limba engleză. Cum a reușit să ajungă aici? Cu mult înainte de „școala online”, încă din 2017, fondatorii Novakid au văzut potențialul acestui segment de activitate, prin analiza atentă a nevoilor copiilor.

Ani de cercetare și dezvoltare au dat viață unui concept inovator de predare, punând accent pe caracteristicile psihologice ale copiilor de vârste diferite.

„Lucrurile care sunt cu adevărat importante din punct de vedere psihologic atunci când înveți o limbă străină online sunt ascultarea limbajului, interacțiunea cu o persoană și eliminarea fricii de a nu înțelege ceva. Novakid își propune să recreeze condițiile în care un copil a fost capabil să-și învețe limba maternă”, subliniază Max Azarov, co-fondator și CEO Novakid.

Drumul spre performanță

Novakid, asemenea părinților, își dorește să ofere atenție exclusivă fiecărui copil. Pentru aceasta, pune la dispoziție peste 1.000 de profesori vorbitori nativi de limba engleză, ce au o experiență de minimum doi ani de predare și dețin diplome internaționale/certificate CELTA, TEFL, TESOL, TKT.

Mai mult decât atât, profesorii autorizați să predea pe platformele Novakid utilizează metode inovatoare de predare, exclusive, precum metoda de răspuns fizic total și metoda dialogului. Ce înseamnă, mai exact? Ei bine, profesorii nu realizează doar prezentări cu diapozitive, ci interpretează materialul cu ajutorul gesturilor/mimicii pentru fiecare elev, în cadrul cursurilor individuale.

Este bine cunoscut faptul că inteligența artificială creează un mediu dinamic, ce îmbunătățește angajamentul copiilor și le dezvoltă inteligența și gândirea analitică. Utilizarea tehnologiei VR, de pildă, contribuie la creșterea motivației, la dezvoltarea unor perspective noi, dar și la majorarea gradului de empatie.

Dacă vă întrebați cum rămâne cu evaluarea, aflați că este una periodică și se realizează în funcție de nivelul fiecărui cursant. Pentru o pregătire suplimentară, cei mici pot accesa o platformă de jocuri interactive, aprofundându-și cunoștințele.

După cum afirmă și Dmitry Malin, co-fondator și COO Novakid, „platforma Novakid pune accentul pe personalizarea, extragerea și analiza datelor, asistate de inteligența artificială, pentru cea mai bună experiență de învățare”, acțiuni cu un impact imposibil de ignorat și niște rezultate admirabile.

Citește și
colaj de imagini cu ioana tufaru la antena 1
O mai ții minte pe Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu? Are 44 de ani și o familie frumoasă. Cum arată acum
O mai ții minte pe Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu? Are 44 de ani și o familie frumoasă. Cum arată acum
colaj de imagini cu nutu si sile camataru
Ce fiică frumoasă are Nuțu Cămătaru. Oana Balint întoarce toate privirile cu atuurile sale fizice
Ce fiică frumoasă are Nuțu Cămătaru. Oana Balint întoarce toate privirile cu atuurile sale fizice
colaj macaulay culkin
Cine e și cum arată iubita lui Macaulay Culkin, actorul din filmul Singur Acasă. Ea este femeia cu care el are un băiețel
Cine e și cum arată iubita lui Macaulay Culkin, actorul din filmul Singur Acasă. Ea este femeia cu care el are un băiețel
Mai multe articole

Accesând site-ul https://www.novakidschool.com/ro/ puteți vizualiza activitățile propuse, profilul profesorilor, dar și ofertele disponibile.

Secțiunea de „Întrebări și răspunsuri” vă poate ajuta să clarificați cele mai des întâlnite dileme ale părinților.

Halloween 2021. Tradiții, istorie, superstiții și curiozități despre sărbătoarea de pe 31 octombrie. Care e legenda dovl... Află cine este Șeful în Casa Zurli în această duminică, 24 octombrie 2021, la Antena 1...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri