(P) Stinge becul din tavan!

Iluminatul interior. Clasic ar fi așa: lumină rece în baie și bucătărie, lumină caldă în dormitor și living. Și cam atât, nu?

Stinge becul din tavan!

Antena 1

Ei bine putem merge mai departe când vine vorba de becurile din casa noastră. Poate ai observat cât de mult se schimbă atmosfera din cameră în momentul în care lași doar o lampă aprinsă. Dar cum ar fi să experimentezi și în zona culorilor? Și tehnologia modernă ne permite foarte multe! Nu trebuie să le încerci chiar pe toate, alegi ce ți se potrivește. Și poți să cumperi tot ce-ți trebuie în rate fără dobândă* la eMAG.

De exemplu, dacă nu vrei să îți încarci prea mult casa cu lămpi de tot felul, poți să îți iei doar un televizor Philips cu Ambilight. Ce este Ambilight? Pe scurt, un set de becuri amplasate pe spatele televizorului tău care, cu ajutorul tehnologiei, recunoaște culorile filmului pe care îl urmărești sau jocului pe care îl joci și proiectează pe suprafața peretelui un fel de prelungire abstractă a imaginii pe care tu o vezi. Ca să înțelegi mai bine, dacă tu ar fi să te uiți pe ecran la un mic foc într-un șemineu, în prelungirea televizorului ai vedea o lumină roșie-gălbuie. Acest mod știe chiar să urmărească și muzica! Ghidându-se după ritm și intensitate, lumina este proiectată în tandem cu piesele pe care le asculți.

Pentru cei care sunt pasionați de îmbunătățirea atmosferei din casele lor, tot Philips vine cu super soluții. Becurile inteligente au început să-și facă simțită prezența și în piața din România de ceva timp. Dar pentru ca experiența să fie completă, nu e suficient să montezi un singur bec în cameră căruia să-i spui să se facă albastru cu ajutorul telefonului. Cel mai interesant e să cumperi mai multe, să iei chiar și benzi luminoase sau lămpi de podea, pe care să le configurezi într-un Hue Bridge și să le controlezi după bunul plac. După ce te-ai ocupat de toată această organizare, le vei putea programa să se aprindă la ore fixe în diferite camere.

În concluzie, fă niște lumină la tine în casă! Și nu orice fel de lumină, ci una pe care să o adaptezi la dorințele tale. Destul cu lustrele din centrul tavanului care proiectează aceeași culoare la fiecare ocazie. E nevoie de o lumină de relaxare, una romantică, alta care doar să-și facă simțită prezența într-un mod discret la serile de film și tot așa. Și implementeaz-o liniștit în toată casa ta, folosindu-te de un card bun precum CardAvantaj pentru a cumpăra tot ce-ți trebuie!

*Dobanda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

Ultimele știri