Antena Căutare

(P) Top jocuri de cazinou cu cel mai ridicat procentaj la câștig

Descoperă care sunt cele mai avantajoase jocuri de cazinou în privința procentajului la câștig. Top recomandări jocuri de cazinou online.

jocuri de cazinou
Top jocuri de cazinou cu cel mai ridicat procentaj la câștig | antena 1

Portofoliul unui cazino online include o varietate de jocuri de masă, cărți și sloturi (opțiuni clasice, live fără dealer – versiunile Auto – și cu crupier uman). Fiecare dintre aceste jocuri se diferențiază printr-o serie de caracteristici, de la reguli și mod de joc și până la procentajul șanselor de casting.

Șansele de câștig joacă un rol important pentru că ele pot determina valoarea potențială a profitului pe care îl poate realiza jucătorul. Unele jocuri pot fi controlate prin intermediul strategiilor, în timp ce altele sunt guvernate de noroc.

Top jocuri de cazinou în funcție de șansele de câștig

Jocurile de cărți sunt mult mai generoase în privința șanselor de câștig, topul fiind condus de poker. Acest joc de masă oferă un procentaj la câștig de 70%, restul de 30% reprezentându-l norocul. Cea mai avantajoasă variantă este cea de video poker (Jacks or Better), RTP-ul în cazul acestui tip de joc fiind de 99, 26%. Avantajul casei în cazul video poker-ului ajunge până la 0,46%.

În ceea ce privește versiunile de poker care se joacă în cazinourile online, Texas Hold’em are un avantaj al casei de 2, 19%. Pai Gow Poker vine cu un avantaj al cazinoului de 1, 46%, Heads Up Hold’em cu un avantaj de 2, 36%, iar Carribean Stud Poker cu 5, 22%. Un jucător cu experiență poate să își folosească aptitudinile pentru a-și mări șansele de câștig, reducând și mai mult avantajul casei.

Blackjack-ul este un joc de cărți la care procentajul de câștig este raportat la noroc (70%) și modul strategic de joc (30%). Jocurile de blackjack au un RTP de 99, 54%, ceea ce înseamnă că avantajul casei poate ajunge și până la 0, 28% (atunci când se joacă pe baza regulilor liberale din cazinourile din Las Vegas). De obicei, în cazul anumitor variante, precum Super Spanish, avantajul casei ajunge până la 0,40% sau până la 0, 34% (la Pontoon).

Procentajul la baccarat, ruletă și alte jocuri de masă

La baccarat, avantajul casei este cuprins între 1, 06% (în cazul opțiunii la care se pariază pe mâna bancherului) și 14,36% (la egalitate). Pentru varianta parierii pe mâna jucătorului, avantajul casei este de 1, 24%. Așa cum este și cazul altor jocuri de cărți (cu excepția poker-ului), 70% din șansele de câștig se bazează pe noroc (30% fiind reprezentate de strategia adoptată de jucător).

Printre cele mai jucate jocuri de masă se numără și ruleta. Șansele de câștig sunt raportate la noroc (80%) și modul de joc (20%). RTP-ul variază în funcție de tipul de variantă aleasă: 94, 74% la cea americană, 97, 03% la cea europeană și 98,65% la cea franceză. Avantajul casei este de 5, 26% (americană), europeană (2, 7%) și 1, 35% (franceză).

Lista cu jocuri de masă care sunt disponibile pe platformele online de cazinou includ War, craps, Sic Bo, keno, loto, bingo, Red Dog și variante ale acestora. Sic Bo are un RTP de 97,22%, iar craps dispune de o rată de întoarcere a câștigurilor de 98, 64%. Avantajul casei este diferit, în funcție de joc, la Red Dog fiind de 2, 80%, la Sic Bo de 2, 78% (dar poate ajunge și până la 33, 33% la anumite variații) și de 1, 41% la craps. Keno este unul dintre jocurile la care avantajul casei este uriaș - între 25% și 29%.

Sloturile – modalități atractive de relaxare, dar cu șanse de câștig reduse

Peste 70% din conținutul de pe platformele de casino online este reprezentat de jocurile ca la aparate. Mai mult decât atât, 70% din profitul înregistrat de cazinouri provine din sloturi. În general, șansele de câștig sunt de 1 la 49,836,032, ceea ce înseamnă că la acest tip de jocuri 95% este procentul reprezentat de noroc.

Sloturile cu jackpot progresiv au cel mai scăzut nivel al RTP-ului (de exemplu, Mega Moolah are un RTP de 88, 12%). Cu toate acestea, există jocuri ca la aparate cu un nivel al RTP-ului ce depășește 99%. Printre acestea se numără Mega Joker, Nemo’s Voyage, Tropic Reels sau Ooh Aah Dracula. Cei care își doresc un RTP și mai mare îl vor găsi la sloturile Ocean Princess și Ugga Buuga (99,1%) și Goblin’s Cave (99, 3%).

Șansele de câștig la cazinou depind în mare măsură de hazard, numai că și jucătorul are un rol important. Atât timp cât se informează, studiază, analizează, testează și evaluează jocurile care îi sunt favorabile, șansele de câștig pot fi influențate. De aceea, înainte de a juca la cazinourile online, dobândirea de experiență este un atu esențial în asigurarea succesului pe termen lung.

Restricții prelungite în București. Prefectul Capitalei a explicat când vor avea loc relaxări și ce derogări sunt de Paș... În Săptămâna Mare, echipa Observator transmite în exclusivitate drumul patimilor lui Iisus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x