Antena Căutare

(P) TrackGPS implementează soluția de notificări DTC în aplicația de Fleet Management

TrackGPS, soluția #1 în rândul sistemelor de fleet management în România, este creată în sprijinul managerilor de flote auto care doresc să își maximizeze activitatea și să își scadă costurile de întreținere.

vizual TrackGPS
Rolul unui manager de flotă este de a menține un echilibru constant între siguranța șoferilor și costurile de exploatare ale flotei. | TrackGPS

Rolul unui manager de flotă este de a menține un echilibru constant între siguranța șoferilor și costurile de exploatare ale flotei. Astfel, statusul funcționării vehiculelor în mod optim, atât din punct de vedere mecanic, cât și electronic, este un factor esențial în menținerea acestui echilibru. 

Citirea și interpretarea erorilor de bord la un click distanță

TrackGPS, soluția #1 în rândul sistemelor de fleet management în România, este creată în sprijinul managerilor de flote auto care doresc să își maximizeze activitatea și să își scadă costurile de întreținere. Este esențial ca persoana care administrează flota să cunoască starea vehiculelor, pentru a evita problemele care pot bloca activitatea companiei.

O informare sigură cu privire la modul în care șoferii conduc vehiculele companiei  și cum impactează asta perioada de exploatare depinde, în primul rând, de alegerea unor soluții potrivite de monitorizare ale flotei.

Astfel, platforma lider de piață în managementul de flotă în România propune o nouă soluție de notificări pe baza codurilor DTC ( Diagnostic Trouble Codes ) furnizate de către computerul de bord al vehiculului. Această variantă oferă posibilitatea de a vedea în timp real eventualele erori care pot împiedica o funcționare optimă a unui vehicul. 

Soluția de notificări este implementată direct în pagina de localizare din aplicația web TrackGPS. Atenționarea cu privire la erorile de bord este sub forma unui simbol, idem cu martorul de bord care apare în cazul unei defecțiuni la motor, cunoscut, în general, ca check engine. Tot aici, noua funcționalitate este completată, la un click distanță, de informații cu privire la natura problemei și de variante de soluționare. 

Avantajele implementării notificărilor DTC pentru business-ul tău

Managerii de flotă au oportunitatea de a-și spori eficiența cu privire la modul în care administrează flota. Informarea imediată asupra erorilor unui vehicul, cât și acțiunile pe care le pot întreprinde în cel mai scurt timp sunt printre avantajele pentru care pot opta prin implementarea soluțiilor de la TrackGPS.

Se pot alege diferite alte variante furnizate de TrackGPS, personalizate nevoilor flotei, cum ar fi Citire date din CAN sau Comportament șofer. În funcție de soluția și de echipamentul pentru care se optează, funcționalitățile de citire și interpretare ale erorilor de bord sprijină o monitorizare cât mai eficientă a flotei.

Astfel, TrackGPS propune echipamente ce utilizează ca parametri citirea nivelului de combustibil din rezervor, indexul de kilometri, turația și temperatura motorului. 

Odată ce problema este conștientizată de către managerul flotei, ea va putea fi rezolvată în cel scurt timp. O eroare omisă inițial de angajați se poate transforma în costuri suplimentare, începând cu reparații majore ce afectează bugetul companiei, până la întârzieri ale activității.

Noile funcționalități de citire și interpretare ale erorilor de bord sprijină în mod optim administrarea optimă a vehiculelor și perioada de exploatare a acestora. Activitatea flotei  crește, iar costurile de mentenanță se reduc semnificativ.

În plus, prin alegerea noilor implementări, se bifează și o permanentă siguranță a șoferilor. De asemenea, accesul la informațiile din aplicația TrackGPS sprijină identificarea unor erori comune ale vehiculelor administrate. Astfel, observațiile adunate în urma analizei datelor vor fi utile pentru decizii viitoare. 

A fi permanent conectat la informații despre vehicule eficientizează operațiunile flotei și susține luarea unor decizii argumentate, care salvează din costuri. 

Cere acum o ofertă pentru flota ta auto și află de la specialiștii TrackGPS mai multe despre cum se pot reduce costurile de întreținere, dar și care sunt echipamentele potrivite vehiculelor pe care le administrezi! 

Rezultate extrageri Loto 6 martie 2022. Numerele câștigătoare joi la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus... Mucenici 2022: Tradiții și obiceiuri de Ziua Sfinţilor 40 de Mucenici. Ce este bine să faci...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x