Antena Căutare

(P) Trei ținute perfecte pentru Revelion

Când zici Revelion, te gândești inclusiv la o ținută specială, pe care nu o îmbraci așa des. Și nu e de mirare de ce. Vrei să marchezi cumva trecerea spre celălalt an, iar pentru asta trebuie să arăți într-un mare fel. Iată trei ținute în care ai putea să arăți perfect în noaptea aceea.

(P) Trei ținute perfecte pentru Revelion Galerie
(P) Trei ținute perfecte pentru Revelion

Idei de piese vestimentare pentru Revelion sunt numeroase, dar în acest material vei găsi o garderobă „concentrată”, din care te poți inspira sau chiar alege o rochie care să te facă să te simți că ești personajul principal în noaptea dintre ani. Un sfat care nu se demodează niciodată este că e important să te simți bine în pielea ta, într-o ținută care să ți se potrivească cu fizicul și felul tău de a fi și de a trăi.

Trei piese vestimentare perfecte pentru Revelion

Iată trei ținute cu care nu veți da greș de Revelion, indiferent de cea pentru care optați.

  1. Rochia mini, roșie

O singură culoare atrage oricând, oriunde, pe oricine: roșul. E culoarea oficială a Crăciunului, a Sărbătorilor de iarnă, care nu se demodează niciodată. Iar o rochie mini, roșie, fixată pe talie, cu pliuri și mâneci clopot despicate, de la Stada Boutique, este exact ce trebuie de Revelion. Mânecile lungi sunt aparte și atrag atenția, astfel că ținuta capătă o notă de eleganță.

  1. Rochia „Lebăda neagră”

O rochie superbă, de seară, cu decolteu adânc, cum e aceasta de la Stada Boutique o să fure toate privirile. La baza gâtului, ținuta prezintă aplicații din pietre și perle aurii, cusute manual. Îmbrăcate într-o astfel de piesă vestimentară statement, toate femeile vor părea și mai puternice decât sunt, mai îndrăznețe și mai încrezătoare în forțele proprii.

  1. Rochia cu un umăr gol

Un alt model de rochie perfect pentru Revelion este acela pe un umăr. O rochie neagră ca aceasta, cu un umăr gol și aplicații cu pene, iese cu siguranță în evidență într-un loc unde domnește eleganța. Este o rochie midi conică din paiete cu pene de struț, așa cum nu întâlnești la orice pas, așa că ai toate șansele de a ieși din mulțime dacă îți dorești neapărat acest lucru.

Oricum ar fi, orice rochie ai alege, nu uita că cel mai important în noaptea de Revelion este să fii alături de oamenii care îți sunt dragi, iar mai apoi este felul în care te îmbraci și ceea ce dorești să exprimi prin ținuta ta.

Loto 23 decembrie 2021. Tragerea de joi, 23 decembrie, a fost amânată. Ce schimbare a anunțat Loteria Română înainte de ... (P) Istoria brand-ului Stada Boutique...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x