Antena Căutare

(P) Vremea cadourilor - cele mai potrivite cadouri pentru pasionații de sporturi extreme

Dintr-un top al celor mai atractive cadouri pentru un pasionat de sporturi extreme nu pot lipsi echipamentele de protecție. Acestea împacă cel mai bine aspectul utilității. Mai ales dacă dorim ca darul oferit să fie apreciat! În plus, toate echipamentele pe care vi le vom prezenta în cele ce urmează se disting printr-un look modern și în pas cu ultimele trenduri.

(P) Vremea cadourilor - cele mai potrivite cadouri pentru pasionații de sporturi extreme Galerie
(P) Vremea cadourilor - cele mai potrivite cadouri pentru pasionații de sporturi extreme

Marii producători de echipamente pentru scuteriști, pentru fanii motociclismului, off road-ului și biking-ului se gândesc la toate atunci când își lansează colecțiile! Dacă doriți să faceți o investiție inspirată, vă recomandăm să consultați site-ul ATVRom sau să faceți o vizită într-unul dintre magazinele noastre din țara. Avem chiar și echipamente pentru iubitorii de plimbări cu snowmobilul sau cu skijetul! Fox Racing, Airoh, Leatt, POD, Shift sunt mărci consacrate, cu un bun renume pe piață, așadar din start vă veți bucura de beneficiul calității.

Ochelarii de protecție. Dacă doriți să surprindeți plăcut un pasionat de senzații tari, fie el pilot de ATV-uri sau amator de enduro / motocross, ochelarii de protecție pot reprezenta un cadou nimerit. În afară de brandurile deja menționate, mai puteți alege modele de la CFMOTO, GASGAS, Husqvarna, KTM, Can-Am și 100%.

Legat de căștile moto / pentru off-road, este deosebit de important să cunoașteți marimea, pentru ca aceasta trebuie să se potrivească celui care o poartă. Este valabil și pentru cizme, geci, veste, pantaloni.

În schimb, un alt cadou cu care nu veți da greș poate veni sub forma unei cagule sau a unei perechi de mănuși. La fel, vă puteți orienta către un rucsac sau recipient de hidratare, dacă Mosul vizeaza pe cineva care practica mountain biking-ul. Alte idei de cadouri potrivite pentru iubitorii de sporturi extreme pot fi gențile, rucsacii, borsetele pentru depozitarea uneltelor sau a ochelarilor. De asemenea, jachetele impermeabile pot fi, la fel de bine, un cadou potrivit, mai ales pentru cei care vor să iasă „la joacă” și pe vreme ploioasă. În colecțiile noastre de echipamente mai puteți descoperi șosete, lenjerie de protecție și centuri elastice. Specialiștii ATVRom vă stau oricând la dispoziție cu orice informație și vă oferă gratuit consultanță în alegerea celor mai potrivite echipamente.

Dă-te cu noi!

Laszlo Farkas a murit înt-un accident rutier! Fondatorul formației Quo Vadis a pierdut controlul la volan. Mesajul trupe... Un șofer român a cerut de Moș Nicolae să-și primească înapoi permisul suspendat. Răspunsul primit de MAI, viral...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x