Antena Căutare

Imagini șocate în secția de psihiatrie a Spitalului Focșani: Bărbați loviți cu bestialitate de un pacient drogat!

Nenorocirea de la spitalul Săpoca se putea repeta noaptea trecută la Secţia de Psihiatrie a Spitalului de Urgenţă din Focşani. Un pacient aflat sub influenţa substanţelor halucinogene i-a atacat cu pumnii şi picioarele pe asistenţii şi supraveghetorii secţiei.

Nenorocirea de la spitalul Săpoca se putea repeta noaptea trecută la Secţia de Psihiatrie a Spitalului de Urgenţă din Focşani. Un pacient aflat sub influenţa substanţelor halucinogene i-a atacat cu pumnii şi picioarele pe asistenţii şi supraveghetorii secţiei. Doi dintre angajaţii spitalului au avut de suferit.

Atacul s-a produs azi-noapte în jurul orei 1 când un bărbat de 30 de ani aflat sub influenţa substanţelor halucinogene a ajuns la UPU. De acolo a fost direcţionat către secţia de Psihiatrie a spitalului şi a fost preluat de un infirmier şi un asistent medical. Pe drum, pacientul a devenit însă agresiv şi i-a luat la bătaie pe cei doi însoţitori, amândoi bărbaţi. Pe unul l-a lăsat fără cunoştinţă iar pe celălalt l-a lovit puternic în cap.

În timp ce încerca să fugă, pacientul violent a fost imobilizat de alţi 3 angajaţi ai spitalului care au apelat imediat la 112. individul a fost încătuşat şi dus pe secţie unde a fost sedat şi a rămas sub supraveghere medicală de specialitate. Spitalul a decis să depună o plângere pentru agresiune şi vătămare corporală pe numele pacientului, iar cazul a fost preluat de Parchet. Se pare că agresorul fusese eliberat recent din închisoare unde a ispăşit o pedeapsă pentru tâlhărie. Cei doi angajaţi răniţi mai grav au rămas în spital pentru investigaţii suplimentare.

Românii "investesc" în turismul din România! Statistici care demonstrează cât de mulți cetățeni cheltuie banii... „Îi țin în cuști ca pe animale. Sunt oameni cu dizabilități și sunt tratați ca animalele”. Scene crunte într-un spital d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x