Antena Căutare

Pacienti bolnavi, medici ignoranti! Spitalul din Nasaud a devenit "spitalul mortii"

Cazul fetitei de patru ani care a murit de la o entorsa nu a fost o intamplare in spitalul de la Nasaud. Zeci de oameni numesc aceasta unitate spitalul mortii. Ei spun ca pleaca din spital mai bolnavi ca la internare. Asistentele te sfatuiesc de la inceput, daca ai o problema serioasa de sanatate, sa mergi in alta parte. Doctorii te ignora. O demonstreaza mai multe inregistrari cu o camera ascunsa facute de reporterii Observator. Directorul spitalului a gasit solutia pentru a rezolva toate aceste probleme: da portarul afara pentru ca jurnalistii nostri au intrat in spital.

Povestea Antoniei, fetita care a murit din cauza unei entorse, e doar o picatura intr-un ocean de lacrimi si de neputinta. O durere surda, care i-a scos pe oameni in strada.

In oras sunt zeci de povesti. Pacienti care au stat, macar o data, in fata unor medici care si-au pierdut sufletul, siliti sa le cumpere bunavointa sau timpul.

Pentru mai marii spitalului, problema, insa, nu exista. Nici protestul parintilor, nici nemultumirile pacientilor.

Iar cand reporterul Observatorului il intreaba de ce proprii angajati le recomanda pacientilor sa mearga la alt spital, directorul e preocupat de alte lucruri.

Pentru erorile medicale n-a fost nimeni dat afara inca. Deocamdata, Colegiul Medicilor face verificari, iar primaria, de care apartine spitalul, n-a luat nicio masura.

Jaful secolului: Doua dintre tablourile furate, in valoare de 60 de milioane de euro, s-ar afla la Iasi... Drumuri blocate si scoli inchise! 27 de judete se afla sub cod galben de ninsori si viscol...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x