Antena Căutare

Pacienții cu coronavirus, internați la Institutul Matei Balș imploră să fie lăsați să se trateze acasă: „Pentru ce? Nu avem nevoie de atenția lor”

Cerere suprinzătoare a mai multor pacienţi cu COVID internaţi la Institutul Matei Balş. Oamenii au făcut o petiţie prin care cer autorităţilor să-i lase să se trateze acasă.

Mai mulţi pacienţi cu forme uşoare de COVID-19 internaţi la Institutul de Boli Infecţioase Matei Balş, au semnat o petiţie, în care cer să fie trataţi la domiciliu. Unul dintre ei este internat de mai bine de două săptămâni cu soţia şi copilul lor, în vârstă un an şi două luni.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Petiţia pacienţilor internaţi la Institutul de Boli Infecţioase Matei Balş a fost trimisă Preşedinţiei, Guvernului şi Ministerului Sănătăţii.

Trupul neînsuflețit al unei femei ucise de coronavirus a stat 30 de ore în casă. Vecinii sunt terorizați: „Mă pot îmboln... Ministerul de Finanţe: Băncile amână ratele pentru toţi clienţii afectaţi de criza Covid-19. Pentru persoane fizice e su...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x