Căutare Live

Pacienții vindecați de Covid ar putea fi din nou internați în spitale. Medicul Virgil Musta: "Pot rămâne cu leziuni pulmonare grave"

Eroul de la Timișoara, medicul ce a vindecat peste 400 de pacienți bolanvi de Covid-19, vrea ca toți cei care au scăpat de coronavirus să revină în spitale. Virgil Musta a declarat că nu este exclus ca leziunile pulmonare grave provocate de virus să fie în continuare prezente.

Medicul Virgil Musta, cel care a vindecat peste 400 de bolnavi de Covid-19

Medicul Virgil Musta intenționează să-i recheme în spitale pe pacienții vindecati de coronavirus, îndeosebi pe cei care au dezvoltat forme mai grave de infectare cu Covid-19. Aceștia ar urma să revină în unitățile medicale peste trei luni pentru a fi introduşi într-un program de recuperare pulmonară şi cardiacă.

Citește și:

Tânără de 21 de ani, la un pas de moarte din cauza coronavirusului: ”Mi-a atacat toate organele. A fost îngrozitor!”

Sunt vizați pacienții care prezentau modificări pulmonare la internare sau insuficiență respiratorie în timpul internării

„Vrem să îi rechemăm peste trei luni pentru a vedea dacă se mențin leziunile pulmonare și dacă da, vor fi introduși într-un program de recuperare pulmonară în spitalul nostru.

La COVID apar modificări care pot evolua ca boli cronice de plămâni și cardiace. Vrem să evaluam asta și să recomandăm pacienților să beneficieze de recuperare pentru îmbunățirea stărilor clinice.

Citește și:

Previziune sumbră de la specialiști! Ce se va întâmpla cu COVID-19, din toamnă. O boală nouă, pe cale să apară! Arafat, avertisment pentru români! „Este foarte important!”

Sunt pacienți cu boli cronice care au făcut COVID și la care, în urma modificărilor în timpul infecției acute, a apărut avansarea fenomenelor bolii cronice pe care le-am analizat și vrem să vedem cum evoluează în timp. Sunt convins că și la nivelul inimii pot apărea modificări.

Intenționăm să avem un proiect de colaborare cu Institutul de Cardiologie și să dezvoltăm un studiu clinic împreună”, a explicat Virgil Musta la Digi24.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Specialiştii se tem că relaxarea va infecta toată România. Medicii confirmă: "Numărul de cazuri de Covid-19 va creş...
Parteneri
Ce este grăsimea abdominală. 4 motive care pot duce la apariția acesteia
Grăsimea abdominală, așa cum îi spune și numele, este acea grăsime care se acumulează în zona abdomenului. Cunoscută și drept grăsime viscerală, aceasta acaparează organele abdominale, printre care ficatul și intestinele. Aceasta este extrem de periculoasă pentru sănătatea noastră și poate duce la creșterea riscului de a face diabet.
Catine.ro
Ultimele știri