Antena Căutare

Panică în aer, într-un avion cu români: „A pierdut altitudine şi se îndrepta în picaj spre mare“

O aeronavă a companiei aeriene Blue Air, care circula pe ruta Bacău-Catania, a aterizat forţat în Palermo, Sicilia, din cauza vremii nefavorabile, a anunţat joi compania.

O aeronavă a companiei aeriene Blue Air, care circula pe ruta Bacău-Catania, a aterizat forţat în Palermo, Sicilia, din cauza vremii nefavorabile, a anunţat joi compania.

”Din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, zborul Blue Air 0B2945 care a decolat astăzi de la Bacău cu destinaţia Catania a fost nevoit să realizeze o oprire pe aeroportul de rezervă Palermo, unde cei 126 de pasageri şi cei 6 membri ai echipajului au aterizat în siguranţă. Cauza exactă în urma căreia aeronava Boeing 737 a fost nevoită să-şi întrerupă cursa a fost, în principal, vântul puternic în rafale cu fenomenul de forfecare, cât şi turbulenţele severe în apropierea aeroportului”, se arată în comunicat.

După ce fenomenele meteo si-au redus din intensitate, aeronava şi-a continuat zborul cu destinaţia Catania, unde a preluat pasagerii zborului de retur Catania - Bacău, potrivit companiei.

Aeronava Boeing 737, care a decolat joi la ora 8.50 de pe aeroportul din Bacău, ar fi trebuit să aterizeze în Catania la ora locală 10.15.

Potrivit informaţiilor afişate pe site-ul aeroportului din Catania, şi un alt zbor, al companiei Ryanair, a fost redirecţionat către Palermo.

În fiecare an, companiile aviatice pierd sute de mii de euro din cauza vremii nefavorabile, a declarat recent, într-un interviu pentru News.ro, Gheorghe Răcaru, directorul general al Blue Air, cea mai mare companie aeriană românească.

Calendar 2018. Principalele evenimente ale anului 2018... Arșinel sare în apărarea medicului care i-a salvar viața, printr-un transplant de rinichi: „Aprind lumănări la biserică ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x