Căutare Live

PANICĂ în Deva! 19 oameni, între care 9 COPII, au rămas blocaţi în telecabina de la Dealul Cetăţii. Se folosesc echipamente speciale pentru salvarea lor

Sunt momente de panică în Deva, unde un grup de 19 oameni a rămas blocat în telecabina de la Dealul Cetăţii. Alpiniştii pompieri intervin cu un dispozitiv special pentru salvarea de la înălţime.

telecabina deva

Sunt momente de panică în Deva, unde un grup de 19 oameni a rămas blocat în telecabina de la Dealul Cetăţii. Alpiniştii pompieri intervin cu un dispozitiv special pentru salvarea de la înălţime.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara, pompierii alpinişti au realizat, pentru salvarea celor 19 turişti aflaţi în telecabina blocată, un coş de extracţie pentru salvarea de la înălţime.

"Alpiniştii pompieri deveni intervin pentru salvarea a 19 persoane blocate în telecabina de la Dealul Cetăţii. Pompierii alpinişti au realizat un dispozitiv specific de salvare de la înălţime, alcătuit dintr-un braţ şi un coş de extracţie, cu ajutorul căruia desfăşoară operaţiunea eficientă de aducere la sol a turiştilor", transmit reprezentanţii ISU Hunedoara.

Potrivit sursei citate, în telecabină se aflau 11 adulţi şi opt copii, cu vârste cuprinse între 4 şi 12 ani. "Din informaţiile noastre au fost aduşi la sol toţi cei 8 copii şi urmează să fie salvaţi adulţii", au spus reprezentanţii ISU Hunedoara, menţionând că nu este o înălţime foarte mare faţă de sol, fiind vorba de aproximativ patru metri.

În sprijinul turiştilor a fost direcţionat spre telecabină şi un echipaj medical cu o autospecială de transport victime multiple, însă la o primă evaluare turiştii nu par a prezenta probleme medicale.

România 2018. Istoria Limbii Române... Fără urși pe autostradă! Autoritățile din Sibiu au anunțat soluția pe care vor să o adopte pentru a ține animalele depar...
Ultimele știri