Antena Căutare

UPDATE! Circulația la metrou a fost reluată! Călătorii au fost coborâți la stația Piaţa Victoriei, după ce din tunel a început să iasă fum

Probleme la metrou, în această dimineață, după ce din tunelul subteran s-a văzut ieșind fum. Călătorii au fost dați jos din tren, din cauza unor probleme tehnice, pe magistrala M2, Berceni – Pipera.

UPDATE! Circulația la metrou a fost reluată! Călătorii au fost coborâți la stația Piaţa Victoriei, după ce din tunel a început să iasă fum
| antena3.ro

UPDATE: Circulația metroului a fost reluată complet.

Probleme la metrou, în această dimineață, după ce din tunelul subteran s-a văzut ieșind fum. Călătorii au fost dați jos din tren, din cauza unor probleme tehnice, pe magistrala M2, Berceni – Pipera.

Potrivit Antena 3, la Piaţa Victoriei, cei aflaţi în metrou au fost anunţati că trenul va circula până la stația Aviatorilor, iar călătorilor li s-a cerut să închidă geamurile, pentru că din tunel ieşea fum.

Trenul a pornit din stație, însă după scurt timp s-a oprit și s-a întors la Piața Victoriei, iar călătorii au fost dați jos din tren.

Circulația trenurilor de metrou între Piața Victoriei și Aviatorilor a fost întreruptă, deoarece s-a sesizat o degajare de fum în tunel, a declarat, marți, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Metrorex, Evelyne Croitoru.

"Circulația metroului este întreruptă pe linia Piața Victoriei — Aviatorilor, întrucât a fost sesizată degajare de fum în tunel. Salvatorii metroului se află în tunel pentru a determina cauza degajării de fum și pentru a remedia situația", a precizat Evelyne Croitoru.

Potrivit acesteia, circulația este întreruptă pe linia respectivă de la ora 9,50.

"M-am urcat în metrou la Aviatorilor, a pornit spre Piaţa Victoriei, după vreo două minute trenul s-a oprit brusc, lumina a pâlpâit şi am fost anunţaţi că din motive tehnice, ne întoarcem la Aviatorilor. Toţi călătorii din faţă, împreună cu mecanicul care striga "faceţi loc", s-au precipitat spre coada metroului. Lângă mine, o fată a început să tremure şi să plângă, oamenii întrebau ce se petrece, însă nimeni nu a fost capabil să dea lămuriri. Într-un final trenul a pornit şi ne-a adus înapoi la Aviatorilor unde suntem şi acum. Şi noi şi el!", a descris, pe internet, o tânără care s-a aflat la fața locului.

Priviți aici moment de EURO! Faceți loc, montăm porți, maginea terenului, careu, avem și fanion, Răzvane, unde ești? Toa... Bac 2016. Peste 137.000 de elevi susţin Bacalaureatul în prima sesiune! De ce nu dau examenul toți absolvenții de liceu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x