Panică la metrou! Zeci de mii de oameni s-au călcat în picioare în stația Piața Victoriei, din cauza aglomerației

 
+2 click pentru
galerie

Cu un plan urbanistic învechit, fără infrastructură rutieră modernă, Bucureştiul se transformă încet, dar sigur, într-o Capitală a nervilor întinşi la maximum. Aseară, metroul a fost luat cu asalt de zeci de mii de oameni care au ieşit în oraş, în seara lui Moş Nicolae.

Sunt imagini cum nu s-au mai văzut nici măcar atunci când în subteran se întrerupe circulaţia metrourilor. Oamenii abia respirau, se îmbulzeau şi a durat minute bune să poată ieşi la suprafaţă.

Staţia de metrou din Piaţa Victoriei este una dintre cele mai aglomerate din Bucureşti. Aici coboară şi urcă în trenuri oameni care vor să ajungă în patru dintre cele mai căutate zone ale Capitalei. 

Imaginile de la metroul bucureştean sunt rezultatul lipsei de interes a autorităţilor faţă de un plan urbanistic general al Capitalei, spun specialiştii. Iar staţia din Piaţa Unirii este un alt exemplu. Este tranzitată de 400 de mii de oameni în fiecare zi.

În ciuda programului prestabilit, Metrorex spune că ieri au fost nevoiți să suplimenteze numărul trenurilor, astfel încât să poată ajunge în stații la un interval de trei, maximum patru minute.

Numărul celor care folosesc transportul subteran a crescut constant în ultimii ani. 700 de mii de oameni circulă zilnic cu trenurile Metrorex.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI