Antena Căutare

Panică la metrou! Un bărbat a fost atacat cu un briceag! De la ce a pornit totul

Au fost clipe de panică, joi, la metrou. Un bărbat a fost atacat cu un briceag, în stația de Piața Iancului, de pe Magistrala 1.

Panică la metrou! Un bărbat a fost atacat cu un briceag! De la ce a pornit totul
Ilustrație.

Capitalei a fost sesizată la ora 13.50 în legătură cu conflictul ce a avut loc într-o garnitură de metrou.

„La ora 13.50 a fost sesizat prin apel 112, că într-o garnitură de metrou a avut loc o altercaţie verbală între doi bărbaţi, unul dintre ei având la vedere un obiect tăietor, posibil briceag. Bărbatul a fost imobilizat şi în prezent este audiat la sediului Poliţiei Metrou”, a transmis Poliţia Capitalei.

În urma acestui conflict, în care unul dintre participanți a scos un briceag, nicio persoană nu a fost rănită, potrivit Mediafax.

Cercetările sunt continuate pentru infracţiunile de ameninţare şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Bărbat audiat în urma unei altercaţii cu un altul, într-o garnitură de metrou; el avea la vedere un briceag... În judeţul Galaţi sunt 21 de benzinării dezafectate, Garda de Mediu a dispus măsuri urgente pentru neutralizarea tancuri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x