Antena Căutare

Panica la Tribunalul Arges! Cladirea a fost evacuata dupa declansarea sistemului anti-incendiu

Zeci de oameni au fost evacuati astazi din sediul Tribunalului Arges, iar pompierii au intervenit, alertati de sistemul de protectie anti-incendiu. Haosul a avut la baza doar o alarma falsa, provenita chiar de la sistemul anti-incendiu.

Camerele de supraveghere au surprins momentele de panica petrecute chiar in Arhiva institutiei. Angajati ai Tribunalului sau oameni de rand aflati in incapere au fost luati prin surprindere cand sistemul de protectie impotriva incendiilor s-a declansat.

In cateva secunde, intreaga incapere a fost cuprinsa de o pulbere densa. Este substanta de la extinctoare folosita in loc de apa, pentru a nu distruge documentele. Oamenii au dat buluc spre iesiri.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere arata cum un barbat umbla la panoul de control al sistemului anti-incendiu cu cateva secunde inainte de pornirea accidentala. Vina insa nu a fost deocamdata stabilita.

Activitatea Tribunalului Arges a fost reluata dupa doua ore. Noua cladire a institutiei a fost data in folosinta in urma cu o luna.


Captura impresionanta de armament in Vama Albita. Peste 100 de arme si zeci de mii de cartuse, confiscate... VIDEO! Mircea Badea: "Pedeapsa cu moartea este un lux"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x