Antena Căutare

"Panouri anti-smecherie" pentru combaterea cersetorilor si a parcagiilor

Primaria Sectorului 1 le pregateste o surpriza “smecherilor” care fac abuzuri asupra cetatenilor. Institutia a instituit un plan de masuri care vizeaza parcagii, cersetorii, spalatorii de parbrize si cei care parcheaza ilegal pe trotuar sau pe spatiul verde.

"Parcagii, ca si cersetorii, reprezinta forma primara de smecherie cu care se confrunta bucurestenii in viata de zi cu zi. Eu ii numesc mici interlopi intrucat actioneaza in haita iar banii pe care ii aduna prin smecherirea bucurestenilor au in fapt valoarea unei taxe de protectie platita de soferii speriati ca ar putea pleca din locul respectiv cu masinile zgariate, fara stergatoare sau oglinzi", a declarat primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, care s-a inscris in cursa pentru un nou mandat la Sectorul 1, conform Hotnews.


Primaria vrea sa limiteze si abuzurile pe care le face firma care ridica masini in sector. Reprezentantii institutiei spun vor fi ridicate decat masinile care "incurca circulatia".

Primaria doreste sa combata aceste fenomene prin intetirea patrulelor Politiei Locale si prin montarea unor "panouri de avertizare anti-smecherie", prin care cetatenii sunt informati ca parcarea este gratuita si sunt indemnati sa refuze santajul si sa anunte Politia Locala.

Pana acum, lupta primariei cu cersetorii si parcagii nu a avut insa mari rezultate.

foto: Intact Images

VIDEO! Mircea Badea comenteaza afirmatiile colonelului Photoshop... Laszlo Borbely, acuzat de trafic de influenta si fals in declaratii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x