Antena Căutare

Papa Francisc le-a cerut iertare romilor, la Blaj: "Pentru momentele când, de-a lungul istoriei, v-am discriminat, maltratat"

Suveranul Pontif s-a întâlnit cu comunitatea de rromi din Blaj. Papa Francisc. Suveranul Pontif a cerut iertare romilor, în numele Bisericii, pentru momentele când, de-a lungul istoriei, au fost discriminaţi, maltrataţi, discriminaţi.

Suveranul Pontif s-a întâlnit cu comunitatea de rromi din Blaj. Papa Francisc. Suveranul Pontif a cerut iertare romilor, în numele Bisericii, pentru momentele când, de-a lungul istoriei, au fost discriminaţi, maltrataţi, discriminaţi.

"Cer iertare, în numele Bisericii, pentru momentele când, de-a lungul istoriei, v-am discriminat, maltratat şi v-m privit într-o manieră greşită, cu privirea lui Cain, şi nu a lui Abel", a spus Suveranul Pontif în discursul rosit în biserica din carterul "Barbu Lăutaru", din Blaj, locuit preponderent de romi.

Papa Francisc se află la comunitatea de romi din Blaj, acesta fiind ultimul moment al viziteu sale în România, înaintea ceremoniei de rămas bun de pe Aeroportul din Sibiu.

Noi imagini cu dezastrul din România lăsat în urmă de viituri. Casele sunt pline de apă, mașinile și animele au fost lua... Papa Francisc a plecat spre Roma. Cele mai importante momente ale vizitei Suveranului Pontif în România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x