Antena Căutare

Parada 1 decembrie 2018 Constanța. Care e Programul și toate informațiile utile

Parada 1 decembrie 2018 Constanța. Care e Programul și toate informațiile utile

Parada 1 decembrie 2018 Constanța. Care e Programul și toate informațiile utile
1 decembrie 2018 | evenimente-constanta.ro

De 1 decembrie, cu ocazia Centenarului Marii Uniri, Constanța se îmbracă în straie de sărbătoare. Primăria Municipiului Constanța împreună cu Comandamentul Flotei și Instituția Prefectului Județului Constanța au anunțat sărbătorirea Zilei Naționale a României, cu mare fast.

Program Centenarul Marii Uniri - Constanța

- 09:00 - Depuneri de coroane la Monumentul Eroilor din Primul Război Mondial din Cimitirul Central.

- 11:00 - Parada forțelor armate - Defilarea militarilor va avea loc pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, în fața Monumentului Eroilor Independenței din Parcul Casei de Cultură a Sindicatelor.

- 12:00 - Participanții vor admira o expoziție de tehnică militară și armament. Va avea loc și prezentarea noilor autobuze ale municipiului Constanța.

- 11:00 - 16:00 - Participanții vor fi serviți cu câte o porție de fasole în corturile special amenajate în cinci zone din oraș: Parcul Tomis II, Piațeta Badea Cârțan - Clubul Pensionarilor, Zona CET - Clubul Pensionarilor, Parcul de la Gară, Piațeta Far.

Mai mult decât atât, Primăria Muncipiului Constanța oferă participanților la eveniment 5.000 de stegulețe tricolore. Tot sâmbătă, prin intermediul Serviciului Public de Asistență Socială, Primăria Constanței îi așteaptă pe constănțeni la o porție de iahnire cu cârnați, dar și un spectacol susținut de mai mulți artiști.

Sursă foto: evenimente-constanta.ro

Salariul minim nu va crește de la 1 decembrie 2018. Motivul pentru care Guvernul amână data majorărilor salariale... Permis de muncă pe perioadă limitată pentru românii care muncesc în străinătate: "Măsura este abuzivă!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x